Unboxing: Fairyloot september: All That Sass)

Posted on september 28, 2017 in Unboxing/ Video/ Young Adult

Dit was de eerste keer dat ik een Fairyloot box kocht! Het was een rib uit mijn lijf (zeker de verzendkosten), maar de All That Sass box was het waard. Ik ben nu vier keer naar YALC in Londen geweest, maar pas sinds afgelopen keer heb ik mijn liefde voor Engelse boeken ontdekt. Toegegeven, dit kwam door alle toffe kleurboeken én de Beauty and the Beast hervertellingen. Ik wilde alles kopen! Daarbij kreeg ik ook een aantal hele toffe ARCs, zoals Zenith en There is someone inside your house.
Wat het allemaal extra leuk maakte, was dat Fairyloot ook bij YALC aanwezig was. Je kon geen boxen komen, maar wel aan een rad draaien, waardoor je mooie prijzen kon winnen. En de eerste 100 (geloof ik) mensen kregen het Fairyloot tasje, zo tof!

Een goede reden om daarom een filmpje te maken met de inhoud van mijn eerste Fairyloot box. All That Sass: starring Pip, die een goodie jat.

Ik had op Instagram al spoilers gezien, maar dat hinderde mijn plezier om de box alsnog te unboxen niet. Ik moet zeggen dat ik deze box echt heel tof vind! Alle goodies zijn awesome, ook al herken ik niet alle fandoms.

Heb jij weleens een Fairyloot box besteld?

2 Comments

  • Reply Emmy september 28, 2017 at 11:42

    Pip <3333333

  • Reply Marieke Mills november 8, 2017 at 10:33

    Die Harry Potter magneet is tof en ook dat er een brief bij het boek zit! Je hondje Pip is echt zo schattig trouwens.

  • Leave a Reply

    Back to top