The Mortal Instruments bestelling bij de Boekenkraam

Posted on september 25, 2017 in Unboxing/ Video

Na het herlezen van Stad van Beenderen en Stad van Vuur heb ik een The Mortal Instruments verslaving. Misschien zelfs een obsessie, omdat ik niets anders kan lezen dan Shadowhunters boeken en Shadowhunters film/serie. De obsessie is zo groot, dat ik spontaan besloot om TMI boeken dubbel te kopen. 

Ik bestel al een aantal jaar ‘licht beschadigde’ boeken bij de Boekenkraam. Tussen aanhalingstekens inderdaad, want ik krijg ze vaak in goede conditie binnen. Ik heb geloof ik één keer een boek binnenkreeg wat misschien een deukje had, maar dat hinderde mij niet. Want de prijzen bij de Boekenkraam zijn fantastisch!
Tip: soms hebben ze maar een paar exemplaren van een boek. Als je te lang wacht met bestellen zijn ze weg! Stad van Glas had er geloof ik nog maar twee dus ik ging als een gek naar mijn winkelmand en betaalde de boeken.

Toegegeven, het zijn niet alleen boeken uit The Mortal Instruments serie, aangezien ik als cheap ass Nederlander graag gratis verzenden wilde. Ik keek nog even rond en zag daar het tweede boek van Apollo! Ik ben nog niet aan deze spin-off serie begonnen, omdat ik nog verder moet gaan met De Helden van Olympus om spoilers te vermijden.
Het erge is dat ik tijdens het bestellen van deze boeken nog twijfelde of ik The Mortal Instruments kleurboek erbij wilde kopen… Maar aangezien ik dit kleurboek al het in Engels heb, leek mij dat een beetje too much. Dát dan weer wel.
Ik heb nu Stad van Glas en Stad van Hemelse Vlammen in de nieuwe kleurige editie en ben er dol op. Ik hoop dat ik de andere vier ook snel kan bemachtigen, want deze boeken gaan echt prachtig staan in mijn nieuwe boekenkast. Gewoon Boekenkraam in de gaten blijven houden en wie weet… 🙂

Koop jij weleens boeken bij de Boekenkraam?

No Comments

Leave a Reply

Back to top