Celebrate Books unboxing #2: Reaching for the stars

Posted on juli 3, 2016 in Fotoverslag/ Haul/ Unboxing/ Young Adult

Afgelopen vrijdag ontving ik de Celebrate Books box van de maand juli, met het thema ‘Reaching for the stars’! Dit keer wilde ik een foto verslag én een filmpje online zetten. 

Ik wist stiekem al wat er in zat, omdat Emmy en ik met Sandra brainstormen over het thema en de inhoud van de boxen. Desondanks vond ik het zo gaaf om een boekenbox te ontvangen! Dat het nu eindelijk in Nederland is, was echt een droom dat uitkwam.

IMG_4266

IMG_4267

Ook deze box zat weer vol met van die schuimdingetjes en dat was maar goed ook, want het eerste voorwerp stak al een beetje uit. Ik vond het even spannend of de mok de reis wel zou overleven en dat was gelukkig zo!

IMG_4268

Het kaartje met de beschrijving welke items in de box zitten kon ook bij deze box niet ontbreken.

IMG_4279

‘Twinkle birghtly in your own story’ staat er op de mok en ik vind ‘m prachtig. niet alleen de quote, maar de opmaak (door Karin Luttenberg) is echt te schattig. Bijna zonde om te gebruiken, haha!

IMG_4270

Yes, weer een linnen tasje erbij! Ik ben echt dol op de linnen tasjes en gebruik ze echt heel vaak. Deze is voor mij extra bijzonder, omdat ik de quote heb bedacht.

IMG_4271

In het envelopje met slapende manen zaten ontzettend veel glow in the dark sterren. Vroeger had ik deze aan mij muur. Ik denk dat ik ze op mijn kastje boven mijn bed plak, zodat ik mijn eigen sterrenhemel heb.

IMG_4272

Het boek wat er in deze Celebrate Books zat, is ‘Eenzaam en extreem ver weg’ van Kate Ling.

De 16-jarige Seren leeft aan boord van de Ventura, een ruimteschip van de NASA. De bemanning omvat meerdere generaties en is op weg naar de dichtstbijzijnde bewoonbare planeet.
Seren worstelt met de zin van het leven, haar familie en de liefde. Haar generatie werd aan boord geboren, heeft de aarde nooit gekend, maar zal ook de eindbestemming niet bereiken. Haar leven speelt zich af aan boord van de Ventura, en iets anders zal ze nooit kennen. Tenminste… dat is de gedachte waarmee ze is opgevoed.

Ik kreeg een poos geleden hier een ARC van, maar heb het boek nog niet gelezen. Het verhaal klinkt echt ontzettend goed!

IMG_4276

Twee collectors items! Ook in deze box zit er een kaart met een quote uit het boek en is zelfs gesigneerd, heel erg fijn! De tweede kaart is een zomerbingo, met daarop doelen die je kan aankruisen als je ergens hebt gelezen of een bepaald boek las.

IMG_4277

Ik wist dat er magnetische boekenleggers van The Mortal Instruments bij zouden zitten, maar ik had echt geen idee welke ik zou krijgen. Nu ik de box heb open gemaakt, ben ik nog steeds clueless. Emmy zei dat dit Magnus was. Wat denken jullie?
IMG_4274

Als laatste vond ik de twee boekenleggers, met in het midden stickers. Deze heeft Sandra zelf ontworpen! Ik weet nog niet wat ik er mee ga doen, misschien dat ik ze plak op een cadeautje of gewoon bewaar.

(Abonneer je hier op mijn nieuwe YouTube account)

Welke item vind jij het leukst van de ‘Reaching for the stars’ box?

3 Comments

 • Reply Madelon juli 3, 2016 at 09:11

  Wat leuk dat jij die quote hebt verzonnen! Ik vind hem namelijk echt zo enorm leuk <3. Het tasje zit ook al in mijn tas om zo jouw boeken in te doen, haha.

 • Reply Chrisje juli 4, 2016 at 16:27

  Heel leuk idee… Zo’n voekenbow…wat kost dat? Trouwens, de magnetische boekenlegger vind ik graaf!

 • Reply nienke juli 6, 2016 at 09:59

  Ik kom deze boekenbox echt op heel veel blogs tegen, echt jammer dat ik hem al niet meer kan bestellen. Hij is zo leuk en dat van die quote is ook nog eens heel tof! Ik ben trouwens ook benieuwd naar het boek dat er in zit, kan ik een review verwachten?

 • Leave a Reply

  Back to top