Event: Boekpresentatie ‘Expeditie verraad’ van Liza Sips

Posted on juli 7, 2016 in Event/ Fotoverslag/ Video

Gistermiddag was ik aanwezig bij de boekpresentatie van ‘Expeditie verraad’, het tweede boek van Liza Sips. Ik mocht van de uitgever dit feestje met Lisa en veel andere mensen mee vieren, samen met een heerlijke high tea.

Mijn middag begon samen met Melisa en Thyrze, met wie ik samen naar boekhandel Scheltema liep. Hier zou de high tea plaats vinden en ik begon al best wel nerveus te worden. Auteurs ontmoeten vind ik altijd erg spannend, zeker als het zo’n intiem feestje is als een high tea.

Aangekomen in de boekhandel zag ik overal posters met de cover van het boek. Ik was al een beetje verliefd op het verhaal omdat het klinkt als een heerlijk zomers leesboek (precies op tijd!), maar de cover laat mij ook enorm verlangen naar tropische stranden en een lekkere cocktail.
Expeditie 1De cupcakes, de taart en Liza Sips’ tweede boek lagen al klaar voor het feestje. De taart en de cupcakes waren echt goddelijk!
Expeditie 2Wij bleven nog even wachten op andere bloggers en daarna konden wij onze vragen stellen aan Liza. Ik wilde graag weten of zij ook graag las (en welke boeken). Liza gaf aan dat zij graag las, zeker als zij op vakantie is. Het liefste leest zij thrillers en dat aspect probeerde zij ook in ‘Expeditie verraad’ een beetje naar voren te halen.
Expeditie 3Na een enorme lieve speech van uitgeverij De Fontein, ontving Liza Sips het eerste exemplaar van haar nieuwe boek.
Expeditie 4Liza had ook een stukje voorbereid om voor te lezen en dat zorgde ervoor dat ik het boek meteen wilde gaan lezen. Liza was trouwens ook een goede voorlezer en wij zaten allemaal aan haar lippen gekluisterd.
Expeditie 5En natuurlijk het boek laten signeren! (Let niet op mijn stijve houding haha!)
Expeditie 6Hoewel het door de vele pers opeens erg druk werd, vond ik de high tea ontzettend geslaagd! Liza Sips is een ontzettend lieve meid, die met veel passie over het schrijven en haar boek praat. Ik ben ook meteen in de trein begonnen met lezen en het leest als een trein. (See what I did there)

Ook maakte ik een sfeerfilmpje. Ik hoop dat jullie het leuk vinden! Hier kun je op mij abonneren.

Bedankt uitgeverij De Fontein voor de uitnodiging en het leuke event!

4 Comments

 • Reply Emmy juli 7, 2016 at 20:38

  Ahhhh het ziet er zo gezellig uit! Jammer dat ik moest werken.

 • Reply Eveline juli 10, 2016 at 11:39

  Wat is Liza Sips toch een mooie vrouw! Ik ben heel benieuwd naar haar boek. Jammer dat ik er niet bij kon zijn.

 • Reply Madelon juli 10, 2016 at 18:44

  Wat een leuk sfeerfilmpje! Leuk dat je was uitgenodigd 🙂
  En mag ik even zeggen dat ik die jurk van Liza erg leuk vind 😀

 • Reply Jessica juli 12, 2016 at 20:02

  Dit boek lijkt mij ook ontzettend leuk! 🙂

 • Leave a Reply

  Back to top