Celebrate Books unboxing #6: Hunted Magic

Posted on januari 31, 2017 in Video

Ik geloof dat ik al maanden uitkeek naar de Hunted Magic box. (Stiekem meer naar het boek dan de goodies.) Zodra de doos binnen kwam, heb ik meteen een unboxing gemaakt. Enjoy!
Aangezien ik een koortslip had, voelde ik mij niet genoodzaakt om mijzelf ook op te nemen, vandaar dat ik dit keer alleen met mijn handen laat zien wat er in de doos zit.


De kaart met de beschrijving over de inhoud van de box is en het kaartspel zat er bij mijn Hunted Magic box helaas niet in, maar Sandra heeft mij verzekerd dat dit wordt nagestuurd, helemaal top!
Nu ik deze box in mijn handen heb, ben ik ontzettend blij met deze box. Vooral om het boek dat er in zit (ik verklap niets, maar bekijk het filmpje als je wil weten over welk boek ik het heb). De goodies passen enorm goed bij de Hunted Magic box en ik ben benieuwd om te ontdekken op welke manier dat zal zijn.

Een aantal dagen geleden schreef ik een artikel waarom de Hunted Magic zo fantastisch gaat zijn en toen gaf ik aan dat er, ter ere van het boek, ook een boektrailer is gemaakt. Deze is ontzettend tof en hierdoor viel ik pas echt voor het boek. Je kunt hem hier op YouTube bekijken.

Ik heb meteen de Nederlandse box besteld voor de maand februari, jullie ook?

No Comments

Leave a Reply

Back to top