Celebrate Books unboxing #3: Mystery Midnight

Posted on september 13, 2016 in Unboxing/ Video

Het is weer tijd voor de derde Celebrate Booksbox, met dit keer het thema ‘Midnight Mystery’. Iedere keer wacht ik vol spanning op de pakjesman tot ik mijn cadeautje kan opmaken! 

celebrate-1

Ik wist afgelopen vrijdag niet wanneer de box zou komen, dus ik bleef de straat in de gaten houden, onder genot van een boek/netflix aflevering van Reign. Fijne middag, maar de box kwam pas in de avond. Wat was ik blij met de box!
wpmHet boek dat dit keer in de box zat is Wink, Poppy en Midnight van April Genevieve Tucholke. Waar dit boek over gaat weet ik niet zo goed, want de flaptekst is ontzettend mysterieus. De drie personages zijn een held of leugenaar of een schurk. Wie het is weet niemand en het is (hoop ik) aan de lezen om erachter te komen. Ik ben nu op pagina 90 en vind het allemaal maar erg verdacht haha!

celebrate-2

Dit is een uiltje met zwart krijtbord verf, dus de krijtjes die ook in de box zaten kwamen goed van pas! Hierdoor kon ik meteen wat op het uiltje schrijven. Ik weet nog niet waar ik deze ga ophangen, ik moet nog even een leuke plek bedenken.

celebrate-3

Voor het eerst in de Celebrate Booksbox zat er nu ook een kaars in. Iedereen de de box had besteld kreeg de kaars ‘Villainous’, wat ook echt ruikt naar een geurig bos. De geur is best sterk, maar ik vind ‘m lekker ruiken.

celebrate-4

De ketting met de quote ‘I must not tell lies’ past enorm goed bij het boek (wat over een held, een schurk en een leugenaar gaat) en misschien herkennen jullie het al… De quote komt uit Harry Potter.

celebrate-5

In iedere Celebrate Booksbox zit een kaart met een quote (meestal ook uit het boek). Emmy heeft deze speciaal voor de box ontworpen en auteur April Genevieve Tucholke heeft deze gesigneerd en een schattig poppetje bij getekend.

celebrate-6 Emmy heeft ook deze boekenkastkaart ontworpen en dat vond ik zo cool, dat ik ‘m meteen heb ingevuld. Wanneer ik een boek heb uitgelezen, kleur ik deze op de kaart zodat ik goed overzicht heb welke boeken ik gelezen heb en nog moet lezen.

celebrate-7Het Mevrouw Peregrine hoesje past helaas niet op mijn telefoon (Iphone 5), maar wel om de telefoon van mijn moeder, een Iphone 6. Misschien dat ik in de toekomst ook een Iphone 6 koop, dus bewaar ik voor de zekeheid dit hoesje, want ik vind ‘m wel tof.

celebrate-8Naast de boekenlegger van Phobos en Het Zwarte Hart, zwat er ook een gesigneerde kaart van Razend in. Razend is geschreven door Lis Lucassen en is het tweede deel in haar Hitte serie.
Speciaal voor het boek Wink, Poppy en Midnight, heeft Blossom Books kaarten laten ontworpen, die passen bij de personages. De Midnight boekenlegger wordt alleen maar uitgebracht in de Celebrate Booksbox! Heel exclusief dus!

celebrate-9Er zat ook een filmposter van ‘De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine’ in. Ik zal deze poster niet zo snel ophangen, maar het is wel een gave poster. Ik kijk ook erg uit naar de film!

celebrate-10Het nieuwe magazine van Best of YA zat ook in deze box. Superfijn, want dit magazine had ik nog niet en zijn altijd leuk om te lezen.

celebrate-11Dit tasje wilde ik echt mega graag hebben, want de quote op het tasje ‘So many books, so little time’ is echt tof. En linnen tasjes zijn altijd handig om mee te nemen in mijn tas.

Ook dit keer heb ik weer een filmpje gemaakt, deze kan je hier bekijken.

2 Comments

  • Reply Lisa september 13, 2016 at 10:17

    Wat leuk! Ik heb de volgende box besteld.

  • Reply Madelon september 13, 2016 at 13:07

    Ik ben zoooo benieuwd hoe die geurkaas ruikt als hij straks ook daadwerkelijk aan is!

  • Leave a Reply

    Back to top