Celebrate – Lauren Conrad

Posted on augustus 4, 2017 in Blossom Books/ Non fictie

Als tiener keek ik vaak naar Laguna Beach en The Hills en zag daarom ook Lauren Conrad als mijn (mode)voorbeeld. Haar andere non fictie boeken staan ook al in mijn kast en daarom ben ik blij dat Celebrate er nu naast staat. 

Nadat stijlicoon en bestsellerauteur Lauren Conrad iedereen stylish heeft aangekleed en beautyadvies gaf, zorgt ze nu dat er een feestje is om naartoe te gaan. In Celebrate, dat vol staat met inspirerende tips en persoonlijke verhalen en aangevuld wordt met prachtige foto’s, vertelt Lauren Conrad de basics om van elk feestje een succes te maken, met suggesties voor de uitnodigingen, eten, drinken, decoratie en cadeautjes. Van nieuwjaarsfeestje tot verjaardag en van bruiloft tot babyshower: Lauren knows it all.

Ieder feestje in het boek heeft Lauren Conrad zelf georganiseerd, soms met hulp van vrienden en familieleden. Het voelt daarom alsof wij een kijkje hebben in het echte leven van ster Lauren Conrad. Ik heb altijd bewondering voor haar gehad van wat ik zag in haar ‘reality’ shows. Toen ik hoorde dat zij een boek schreef over een reality show, wist ik dat ik het boek moest hebben. L.A. Candy zocht ik en begon zodra ik het kocht meteen met lezen. Dat was ook het moment dat ik uitgeverij Blossom Books leerde kennen.

Het boek Celebrate gaat over het organiseren van (thema) feestjes en alles wat daarbij hoort. De foto’s zijn echt werkelijk prachtig, waardoor ik superveel zin kreeg om zelf een feestje te organiseren. Alles staat er in; hoe je (en wanneer!) je het beste je uitnodigingen kunt versturen en hoe de voorbereidingen van een bepaald feestje in zijn werk gaan.

Het tofste feestje uit Celebrate vind ik de bruiloft van Lauren Conrad. Ze verteld wat zij heeft gedaan in de maanden en weken voor haar trouwen. Ze verteld over details, maar ook punten waar te tegen aan liep. Ze sluit dit af met prachtige privé foto’s van haar zelf, haar man en haar gasten.


Het enige nadeel aan deze feestjes vind ik dat ze er heel duur uitzien. Uiteraard heeft Lauren Conrad daar ook aan gedacht door suggesties te geven hoe je een minder duur feestje kan geven. Natuurlijk hoef je niet alles stap voor stap na te doen. Ik heb zeker wat aan de tips die gegeven worden, maar ik zal niet alles nadoen. Daar heb ik het geld niet voor en ik weet ook niet of mijn vrienden bijvoorbeeld zitten te wachten op een strandfeestje (strand + lekker weer = hel).

Celebrate is niet alleen tof voor fans van Lauren Conrad, maar ook voor mensen die dol zijn op feestjes en het organiseren. Je hebt zeker wat aan de tips en daarnaast is Celebrate een prachtig boek om in je boekenkast te hebben. Mét de jaloersmakende foto’s van Lauren zelf. ★★★★

2 Comments

  • Reply Luna augustus 4, 2017 at 19:14

    Ik heb een beautyboek van Lauren Conrad. Veel stap voor stap informatie hoe je bijvoorbeeld je haar opsteekt. Dit boek ziet er ook erg tof uit! Ik vind het leuk om in dit soort boeken te bladeren.

  • Reply Marjolijn augustus 6, 2017 at 21:57

    Ja, ik wil een strandfeestje!

  • Leave a Reply

    Back to top