Mijn Blossom Books Read-a-thon TBR stapel

Posted on mei 8, 2015 in TBR

Gisteravond is om 8 uur de eerste Blossom Books Read-a-thon begonnen! Ik heb besloten om ook mee te doen en hiervoor heb ik een aparte TBR stapel gemaakt.

De Read-a-thon duurt van donderdag 7 mei 20:00 tot zondag 10 mei 20:00. Het is de bedoeling dat je in deze periode zo veel mogelijk gaat lezen. Je mag zelf beslissen hoeveel boeken dat zullen zijn. Op social media (Instagram, Twitter en Facebook) kun je de uitgeverij Blossom Books op de hoogte houden van jou vorderingen door de hashtags #BBReadton en #TBR. Dan maak je ook nog kans om een boek te winnen. Voor meer informatie kun je hier klikken.

Ik had een eigen TBR stapel voor de maand mei gemaakt, maar aangezien deze leuke Read-a-thon er tussen is gekomen, heb ik een nieuwe stapel gekozen. Natuurlijk zitten daar ook wat boeken van Blossom Books bij!

TBR BB

  • Silber Ik heb dit boek al lang in mijn kast staan en hoewel ik veel goede verhalen over dit boek heb gehoord, heb ik het boek nog niet opgepakt. Tijd dat ik dat wel ga doen!
  • Soulmates: het verhaal van Sky Twee jaar geleden las ik dit boek voor het eerst en werd verliefd op de serie. Ik ben van plan dit boek te herlezen, zodat ik er nogmaals van kan genieten.
  • I am Number Four Het nieuwe deel van deze serie, De wraak van zeven, is net uitgekomen en daarom ben ik eindelijk van plan het eerste deel te gaan lezen.

Dat was mijn kleine TBR voor drie dagen! Ik weet niet lukt om ze alle drie tijdens de Read-a-thon uit te lezen, maar dat zie ik dan wel. Ik heb er ontzettend veel zin in!

Doen jullie ook mee met deze Blossom Books Read-a-thon? Wat gaan jullie dit weekend lezen?

 

1 Comment

  • Reply Annabel mei 8, 2015 at 09:48

    Ik doe ook mee, ik heb A court of thornes and roses inmiddels uit en ben begonnen aan The Hier. Ook heb ik nog Gebroken en eventueel The assasin’s blade op de stapel liggen.

  • Leave a Reply

    Back to top