Under the sea: Fairyloot september 2020 unboxing

Posted on oktober 1, 2020 in Fantasy/ Fotoverslag/ Haul/ Unboxing

Under the sea is het thema van de september boekenbox van Fairyloot. Was deze eerste box een succes? Dat lees je in dit artikel!Ik heb jaren geleden enkele losse boxen (toen dat nog kon) van Fairyloot gekocht en nam mij voor, dat als ik fulltime werkte en genoeg verdiende, ik mijzelf mocht verwennen met een abonnement. Zo gezegd, zo gedaan en begin Augustus kreeg ik te horen dat ik eindelijk van de wachtlijst af was en mij kon abonneren. De septemberbox van Under the sea is dus mijn eerste box sinds jaren. 

Na een aantal dagen genept te worden door de Post NL heb, kreeg ik woensdagochtend eindelijk een nieuwe update dat de box écht bezorgd zou worden. Zoontje van mijn vriend en ik keken erg uit naar het witte busje. 
De Fairyloot boxen vind ik echt een cadeautje en het openen voelt als een verjaardag. De box ziet er top uit en deze quote vind ik echt heerlijk.

Ik opende de doos en zag als eerste deze mooie spoilerkaart met inhoud van de box. Ik bewaar deze altijd tot het einde, omdat ik eerst zelf wil zien wat de goodies zijn. 

Als eerste zag ik deze toffe haarborstel. Mijn haar is echt wild, zeker met de vochtige week dus ik moet eigenlijk meerdere keren per dag mijn haar borstelen om er nog een beetje fatsoenlijk uit te zien. De print op de borstel vind ik ook heel gaaf.

Ik gebruik eigenlijk nooit rietjes, maar de kleur en de tekst (‘Beach please’, heerlijk) vind ik wel grappig. Ik denk dat ik ze in mijn tas gooi, voor als ik ze ooit nodig heb dat ik geen plastic of papieren rietje hoef te gebruiken. 

Ik was al gespoiled dat er een mok in de box zou zitten, maar had niet verwacht dat deze zo mooi zou zijn! Ik ken het boek niet, maar de illustratie vind ik gaaf. Daarnaast vind ik het ook erg leuk en origineel dat er in de mok een quote beschreven staat. 

Ik had begrepen dat er iedere maand twee tarotkaarten in de box zitten. Aangezien ik de vorige boxen niet heb gekocht, heb ik alle andere tarotkaarten niet. Ik vind de illustraties wel stoer, dus mogelijk gebruik ik ze als boekenlegger. 

Dingen van en over Atlantis vind ik tof, al zal ik deze kaart niet zo snel sturen. Ook deze zal ik waarschijnlijk gebruiken als boekenlegger. 

Dit vind ik zo’n fijne goodie! Een etuitje is altijd fijn voor in mijn tas met frutsels zoals haarpinnetjes of pepermuntjes of als een gewoon mens gebruiken voor pennen en potloden. Ik krijg echt een under the sea/zeemeerminnen vibe! Ik ben ook erg benieuwd naar het boek Sea with van Sarah Henning, al heb ik het boek (nog!) niet.

De kleine zeemeermin was vroeger mijn favoriete Disney film, maar als Ursula in beeld kwam, verstopte ik mij achter de bank. Nu vind ik haar één van mijn favoriete villans, zeker als ze het mooie meisje met zwart haar wordt. Ik ben daarom ook blij met deze sleutelhanger.

En dan is het tijd voor het boek!

Het is Fable van Adrienne Young! Ik had dat niet verwacht en had een andere zeemeermin/siren boek in mijn hoofd, maar ik was erg blij toen ik Fable in het tasje zag. Ik hoor veel goede verhalen over de boeken van Adrienne Young. Zo is mijn goede vriendin Emmy erg fan van haar verhalen. Ik schaam mij nu wel een beetje dat ik nog nooit een boek van Adrienne Young heb gelezen, maar ik hoop dat het met Fable in huis gaat veranderen. 
Fable is gesigneerd en heeft echt prachtige blauwe (met glitters!) randen. Toen ik de dust cover er af haalde, zag ik dat de letters eronder ook glimmend waren, echt prachtig!

Supertof dat er ook een brief van Adrienne Young bij zat. In het zwarte foldertje ernaast is een interview met haar gedaan en op de achterkant wordt er een sneak peek gegeven voor het volgende thema, namelijk ‘Wicked hearts’. 

Wat vind jij van de Under the sea Fairyloot box? Ik ben er superblij mee en kan niet wachten om in Fable te beginnen!

2 Comments

  • Reply Katja oktober 1, 2020 at 10:02

    Oeh, wat een goede box deze keer!

  • Reply Emmy oktober 14, 2020 at 13:06

    Wowwww die uitgave van Fable is ook echt prachtig! Ik heb het boek gisteren gekregen, want ik wil dit boek zooo graag lezen.

  • Leave a Reply

    Back to top