Unboxing: Surprisebox van Blossom Books

Posted on juli 27, 2020 in Blossom Books/ Haul/ Unboxing

De surprisebox zag ik toevallig staan in de webshop van Blossom Books, namelijk Spread the booklove, terwijl ik de website checkte op boeken in de sale. Alle boeken in de sale had ik al, maar de surprisebox maakte mij wel nieuwsgierig!

Nadat ik de surprisebox in mijn winkelmandje had gestopt, zag ik dat de notitieboekjes van Blossom Books ook in de sale waren. De roze, de bullet journal, is mijn favoriet. Ik geloof dat ik er zeker vijf van heb, allemaal per jaar ingevuld met pagina’s vol boekige lijstjes. Ik houd er van.


Het eerste dat ik zag toen ik de doos opende, waren een aantal boekenleggers en foldertjes. De boekenleggers zijn gaaf, niet alleen de quote op de voorkant is mooi, op de achterkant staat een lijstje per genre van Blossom Books boeken. Veel kan ik er al afstrepen!
De landkaart is van de boekenserie De Grisha, een hele fijne boekenserie die ik binnenkort wil uitlezen. Ik ben dol op landkaarten in boeken, zeker omdat je dan goed beeld krijgt hoe de wereld in elkaar zit.

Het ‘I’d rather be reading’ etuitje heb ik al eerder gehad. Op de foto lijkt het klein, maar er past een Kobo ereader in of een kleine paperback zoals op de foto. Heel fijn om als booksleeve te gebruiken.

Het roze ‘Get shit done’ notitieboekje kocht ik los van de box, maar wilde ik wel op de foto zetten. The book jar is één van mijn favoriete goodies, omdat ik hier lootjes in doe, met daarop titels van boeken die ik nog moet lezen. Ze zijn ook erg leuk om kleine (kerst)lichtjes in te doen. 

Er zat ook een twee jar in, namelijk een spaarpot. Deze had ik nog niet en ben ik erg blij mee. Fijn om kleingeld in te stoppen en aan het einde van de maand of het jaar te kijken wat er in zit en hier dan alleen maar boeken van te kopen! Het kleine, linnen portemonneetje kreeg ik gratis bij mijn bestelling, omdat het meer was dan €25,-. 

Als vierde item zat deze kussensloop in de surprisenbox. Deze had ik ook nog niet en ben ik echt heel blij mee! Ik heb altijd meer kussens op de bank en op het bed dan nodig en deze staat er echt goed bij. 

De laatste item was het ‘Read’ LED lampje. Er kunnen batterijen in, waardoor je het heel handig in de boekenkast kan zetten. Ik heb nog niet echt een boekenkast in mijn nieuwe huis, die komt er binnenkort. Nu nog meer zin om al mijn boeken in te ruimen en het ‘Read’ lampje erbij te zetten.

Welke boekige goodies zie jij graag in surpriseboxen?

No Comments

Leave a Reply

Back to top