Unboxing: Letters and Lights – Grisha box

Posted on augustus 9, 2018 in Fotoverslag/ Haul/ Unboxing

Emmy van Letters and Lights maakt veel toffe goodieboxen. Ik heb er tot nu toe geen enkele gemist, maar ik ben slecht in unbox artikelen schrijven. De box van afgelopen periode was de Grisha box en hij is zo tof!

Emmy is één van mijn beste vriendinnen en ik spreek regelmatig met haar af. Vandaar dat ik altijd kies voor de optie ‘afhalen’. Voor Emmy en mij heel handig en altijd kunnen we dit als excuus gebruiken om elkaar te zien, haha!

Emmy had voor iedere box extra goodies van YALC meegenomen. Eén van deze goodies was een sampler van het nieuwe Leigh Bardugo boek, King of Scars, die in mijn box zat. Echt heel tof hoe Emmy dat wist te regelen!

In de Grisha box zat ook een zeepje, gemaakt door Letters and Lights. Vernoemd naar Sturmhond, mijn favoriete personage in de Grisha serie. Het zeepje ruikt heerlijk en ik ben dol op de glitters. Tijdens de unboxing werd Pip een beetje iets te nieuwsgierig naar de zeep en probeerde er van te likken. Ook Pip is fan, Emmy!


Naast een flyer van Fantasy Fest en een kaartje van Proud Book Junk, zat er ook een thema kaart in. Deze kaarten zijn leuk om te verzamelen en ideaal om te gebruiken als boekenlegger. De quote komt uit Siege and Storm (Dreiging en Duisternis, het tweede deel in de Grisha trilogie.

Over Proud Book Junk gesproken! Zij heeft gezorgd voor de oorbellen van een hertje. Als je de Grisha trilogie hebt gelezen, weet je waarom een hert zo’n belangrijke rol speelt. Ik vind ze erg schattig en zal ze zeker een keer gaan dragen.

Ik was aangenaam verrast toen ik zat dat er twee onderzetters in zaten! Ik ga binnenkort op mijzelf en dan is deze goodie wel superhandig! Deze quote komt uit het boek Six of Crows (List en Leugens).

Uiteraard zaten er in deze box ook kaarsen. Emmy heeft gekozen om er drie kleine kaarsjes in de doen. Weer eens wat anders!

Deze kaarsen zijn vernoemd naar de Grisha order: Etherealki, Corporalki en Materialki. De paarse, Materialki is mijn favoriet, want het ruikt een beetje fruitig. Ik vind deze kaarsjes erg schattig, zeker om bij mijn Grisha boeken te zetten. Bijna te zonde om ze te branden.

En zie hier de laatste, en stiekem ook de leukste goodie is deze klok. Een KLOK, hoe tof is dat? Emmy heeft deze klok zelf geillustreerd, wat het nog toffer maakt. Het is wat duister, wat ik ook goed bij de boeken vind passen. Sowieso dat ik deze klok in mijn nieuwe huis ga ophangen!

Nu ik deze box heb ontvangen, heb ik nog meer zin om de Grisha boeken te (her)lezen. Wat een heerlijke boeken zijn dat! Supertoffe goodies heb je ontworpen, Emmy. Ik kijk uit naar de volgende (Disney!!!)box. 

1 Comment

  • Reply Emmy augustus 9, 2018 at 06:47

    Dankjewel lieve Esmee <3

  • Leave a Reply

    Back to top