Leesmee – dagboek week 1: Nieuwe start

Posted on augustus 20, 2018 in Persoonlijk

Ik merk dat ik erg onrustig ben en de laatste dagen veel over dingen aan het nadenken ben. Dit zorgt ervoor dat ik niet meer blog (en dit eigenlijk ook niet wil) en dat ik niet lees. Ik hoorde van iemand dat het van je afschrijven ook goed werkt om je gedachten te ordenen. Klaar voor een nieuwe start!

Nieuw schooljaar

Afgelopen week was mijn laatste echte vakantieweek, omdat ik deze week al in de groep start om het klaslokaal in orde te maken, mij voor te bereiden op de week erna wanneer de kinderen komen en met mijn team te vergaderen over het nieuw schooljaar. Ik heb dit jaar voor het eerst een eigen klas, waar ik fulltime les aangeef. Ik vind het erg spannend, maar wel leuk spannend. Zeker omdat het een leuk klasje is (groep 4/5), met leuke kinderen. Ik heb er al zin in!

Liefdesverdriet

Wie mij volgt op Twitter heeft misschien al iets zien langskomen, maar vorige week is mijn hart gebroken. Zo voelt het tenminste. Het is een combinatie van verliefd zijn en verdrietig zijn. Ik eet/drink en slaap slecht, ben verdrietig en heb nergens zin in. Ik voel mij zo ontzettend machteloos en merk dat ik er heel onrustig van word. Ik mis hem, maar aan de andere kant denk ik ook dat het zo goed is. Ik verdien iemand die 100% voor mij gaat. (Dit is mijn nieuwe mantra geworden, geloven jullie het al? Ik nog niet echt.)


To All The Boys I Loved Before op Netflix

Oh, wat keek ik ontzettend uit naar deze film! Ik was een beetje bang dat het op dit moment, vanwege alle liefdes onrust niets voor mij zou zijn, maar ik heb er zo van genoten! TATBILB is zo ontzettend schattig en hoewel ik al een Peter Kavinsky crush had door de boeken, is dat alleen maar versterkt door deze film.
Jenny Han heeft een cameo in het begin van de film, als er een schooldans is en aan het einde, na de credits op het veld, krijg je zo’n toffe after scene dat ik het tweede deel van de serie echt NU op Netflix nodig heb.

Mamma Mia: Here we go again! (again)

Ik moest het weekend even het huis uit, om mij gedachten af te leiden en Mamma Mia was daar perfect voor. Ik had deze film vorige week ook al in de bioscoop gezien, maar sindsdien verlangde ik naar een tweede keer, ondanks dat ik non-stop naar de soundtrack luisterde.
Ik dacht dat deze film zou tegenvallen, vanwege de afwezigheid van Meryl Streep en de bijhorende verhaallijn, plus een aantal nieuwe liedjes die ik niet goed kende. Maar juist deze liedjes zijn de liedjes die ik nu het meeste luisterde (Kisses on fire, I kissed a teacher & Why did it have to be me?) en het verhaal was gewoon zo tof doordat de jongere Donna echt fantastisch was. Zou ik de film een derde keer in de bioscoop kunnen zien? Zeker weten.

Leesmee

Zoals jullie al hebben gezien staat er weinig online op Leesmee. Voor de zomervakantie was ik erg druk met mijn nieuwe/voormalige liefde, waardoor ik weinig las en weinig ging bloggen. Ik hoop dat, zodra ik het lezen weer oppak, dat er weer artikelen online komen.
Ik ben erg benieuwd wat voor artikelen jullie graag zouden zien op Leesmee, laat je het weten in een reactie hieronder?

Wanneer dit artikel online staat, ben ik weer op mijn werk en kan niet wachten om daar afleiding in te vinden. Ik zal wat foto’s maken van mijn klaslokaal voor het dagboekje van volgende week.┬áLiefs!

3 Comments

 • Reply Emmy augustus 20, 2018 at 07:02

  Knuffel voor jou lieve Esmee! Ik race zo ook naar school voor een vergadering.. feestje!

 • Reply Anouk augustus 22, 2018 at 13:35

  Sterkte Esmee en succes tijdens het nieuwe schooljaar! X

 • Reply Jessica september 1, 2018 at 08:45

  Wat ontzettend naar voor je, maar je verdient inderdaad absoluut iemand die 100% voor jou gaat.

  Wat betreft Leesmee: boekige artikelen zijn natuurlijk leuk, maar dit soort persoonlijke artikelen of recensies van bijvoorbeeld boekverfilmingen zijn ook welkom. ­čÖé

 • Leave a Reply

  Back to top