The Friday Five: Boeken op mijn verlanglijstje

Posted on december 2, 2016 in The Friday Five

Het is weer bijna tijd voor Sinterklaas en voor je het weet komt Kerstmis er al aan. Perfecte moment om samen met mijn mede The Friday Five buddy’s een verlanglijstje te maken.

werkboekHandlettering doe je zo! (Werkboek)
Handlettering is iets wat ik graag wil leren en beter in wil worden. Wanner ik aan het doodlen ben, zorgt dat enigszins voor ontspanning. Ik wil mooie kaarten/posters, met quotes die mij raken, maken. In dit werkboek kan je goed oefenen met de verschillende lettertypes, iets wat ik erg moeilijk vind om uit mijn hoofd zo op papier neer te zetten. Ik hoop dat dit werkboek mij daarbij kan helpen.

 

sherlockSherlock Holmes: Een studie in rood Wij zijn thuis nog allemaal in slag vanwege het overlijden van ons hondje Chispa. Toch begint het weer te kriebelen om een nieuw hondje te nemen. Welk hondje wij willen/krijgen is nog niet helemaal duidelijk, maar een naam hebben wij voor het hondje al verzonnen: ‘Watson’. Mijn ouders zijn dol op bijna alle Sherlock films en series, dus eigenlijk was de naam snel duidelijk. Ik zou graag  wat verhalen over Sherlock Holmes en Watson willen lezen vóór wij een nieuw hondje krijgen.

 
 

jurassicJurassic World (bundel met de eerste twee Jurassic Park boeken) Ik had Rob, man van Emmy, beloofd dat ik ein-de-lijk eens de boeken van Jurassic Park zou gaan lezen. Vroeger waren mijn broertje en ik zo gek op deze films, dat wij alles over dino’s wilden leren. Wij hadden onze favorieten (de mijne was een Triceratops) en hadden bakken vol dino speelgoed. Toch heb ik nog nooit de boeken gelezen! Ben ik zeker van plan, nu de eerste twee boeken in een bundel zitten.

 
 

Deze drie boeken zou ik echt heel graag willen hebben, maar ik heb ook nog twee non books items die op mijn lijstje staan.

Fantastic Beasts and where to find them: Panini stickers Twee weken terug in Leiden vonden Emmy en ik een stickerboek van de nieuwe Fantastic Beasts film. Daarbij zaten vijf pakjes met stickers. Tot op heden heb ik nog geen winkel gevonden die deze stickerpakjes verkoopt, wat best balen is want ik wil mijn album compleet maken!

Harry Potter Mystery Mini Funko’s Ik heb inmiddels al één doosje kunnen bemachtigen, waar een Voldemort in zat. Prachtig natuurlijk, maar het leven zou zoveel beter zijn als ik al de Mini Funko’s uit deze serie kan verzamelen.

Welke boeken staan bij jou op jouw verlanglijstje?

No Comments

Leave a Reply

Back to top