WIN! Blind date met een boek

Posted on december 3, 2016 in Win

Dit is dé kans om niet alleen met Kerstmis thuis te zitten. Schuif al het eten (en meteen alle familieleden) aan de kant, want deze blind date wil je écht niet missen!
Samen met Emmy van de Boekenadvents-kalender, mag ik deze toffe blind date weggeven. Ik begrijp dat het een beetje eng kan zijn om mee te doen, want je kent het boek immers niet. Toch kan ik beloven dat je niet teleurgesteld zal zijn. Het boek is zindelijk, bijt niet en hoewel het erg schattig is, kan ik niet garanderen dat je echt je volledige nachtrust zal krijgen.

img_7164

Jullie zullen vast een paar vragen hebben, geen probleem, stel ze gerust!
Wanneer vindt deze blind-date plaats?
Je hebt tot en met zaterdag 10 december 2016 om je aan te melden om een kans te maken op de blind date met dit sexy boek. Rond 15 december komt er op Zon en Maan een artikel met de eerste lijst winnaars.

Ik vind het wel een beetje spannend, hoe kan ik mij goed voorbereiden?
Als je meedoet met deze actie laat je een reactie onder dit artikel achter en vertel je waar je deze parel mee neemt op date. Let op dat je niet verteld welk boek het is, want anders is het geen blind date meer natuurlijk!
Via Emmy’s blog kom je er achter of je gewonnen hebt, dan stuur je haar een mailtje met jouw adres. Wat je dan kan doen om je voor te bereiden op de blind date is veel chocolade en ander snoepgoed in huis halen en jezelf te trakteren op een heerlijk avondje rust, vol liedje met dit boek.

Deze winactie loopt tot en met zaterdag 10 december 2016. 

27 Comments

 • Reply Elke december 3, 2016 at 09:06

  Ik zou deze blind date meenemen naar Riga. Ik ga namelijk een tijdje daar studeren en ik denk dat deze blind date het in Letland ook wel leuk zou vinden. 😉

 • Reply Heleen van der Velde december 3, 2016 at 09:28

  Leuk om met een blind date door LA en Santa Monia te gaan, alle familieleden te leren kennen en met voldoende drama! Een heel avontuur! Toch doe ik dat het liefste thuis op de bank met een glaasje wijn erbij!

 • Reply Mariska december 3, 2016 at 09:30

  Ik heb op dit moment echt geen idee welk boek het is.. dus dat is leuk!! Ik vind dit soort acties altijd het allerleukste!! Een echte verrassing!! Ik hou van heel veel genres.. een beetje drama op zijn tijd is ook prima en LA en Santa Monica ook niet vervelend.. I’m in!! TOF!!

 • Reply Leen van laethem december 3, 2016 at 10:32

  Ik doe graag mee ! Maar wrm nu? Ik vind het zeer leuk als je een boek krijgt waar je niks vanaf weet je kan al geen vooroordelen hebben en dergelijke . En wie weet is het een nieuw genre ! Ik sta open voor alles ! Heel leuk ineegestoken !!

 • Reply Ans Stier december 3, 2016 at 10:55

  Ik neem deze parel mee naar de mooie omgeving van Drenthe

 • Reply Silke Lapiere december 3, 2016 at 12:19

  Ik doe heel graag mee met deze actie, het boek lijkt me super leuk om te lezen ook al weet ik nog niet welk boek het is… Zelf zou ik dit boek thuis lezen op de bank met een gezellig warm dekentje en lekkere warme chocolademelk met slagroom en marshmallows 🙂

 • Reply Raaf Klein december 3, 2016 at 12:26

  Ik laat mij graag verassen!

 • Reply Gabriella kolijn december 3, 2016 at 12:27

  Hmm waar neem ik hem mer op date? Ik denk toch echt naar mijn bank. Of is dat toch té sexy voor een eerste date? Misschien toch maar eerst heel degelijk wen hapje eten. Jeetje meestal laat ik dit aan de man over ..

 • Reply Yasmine Dero december 3, 2016 at 13:16

  Ik neem het boek mee op een romantische date naar de lichtjes van de schelde in antwerpen. Als het tussen ons klikt zijn er nog meer romantische dates die ik in gedachten heb: samen een pannenkoek gaan eten, op ee bankje in het park… Oh liefste boek ik kan nu al niet wachten tot we elkaar voor het eerst mogen ontmoeten!

 • Reply sabrina wannet december 3, 2016 at 16:39

  ik neem het blind date boek mee lekker op de bank als het in de vakantie is en anders lekker mee in de trein om te ontspannen voor en na school.

 • Reply Margo Mortier december 3, 2016 at 16:42

  Ooh, wauw! Dit boek lijkt me perfect om mee te nemen op een date naar de kerstmarkt, ik zie het al zo voor me! We kunnen samen op het reuzenrad en drinken daarna een lekkere hete kop chocolademelk bij één van de vuurkorven. En daarna gezellig wat rond wandelen door de kerstmarkt.
  Ja, ik ben het al zeker… het zal werken tussen ons, ik kan niet wachten om je in mijn handen te nemen!

 • Reply Peeters Pierre december 3, 2016 at 16:58

  Ik laat mij heel erg graag verrassen en lees het boek waar het mij uitkomt, alle plaatsen zijn goed…maar vooral oost west thuis best.

 • Reply Isa Brattinga december 3, 2016 at 17:14

  Wat spannend! Aangezien ik moet werken rond Kerstmis, zou ik dit sexy boek meenemen naar het restaurant waar ik werk 😉 Ik doe mee, klinkt als een goed boek!

 • Reply Ineke Westerbeke december 3, 2016 at 18:45

  super cool deze actie, ik deel graag mee voor een winnende reactie maar gun het iedereen om te winnen om zich te begeven in die spannende zinnen.

 • Reply Majieke december 3, 2016 at 19:30

  Ik zou het meenemen naar het bos, om daar in het zonnetje op een bank het boek te lezen. De blind date zorgt voor verassingen, en je kunt geen vooroordelen hebben, doordat je titel, schrijver en cover niet weet.

 • Reply Tamara TS december 3, 2016 at 20:14

  Zo tof, een verrassingsboek! Ik zou de date overslaan en het meteen mee naar bed nemen. 😉 Dat is nog altijd het fijnste plekje om met een boek te zijn.

 • Reply Janita december 3, 2016 at 20:31

  Ik doe graag mee! Ik neem dit boek mee naar de boekhandel waar ik op dit moment werk 🙂

 • Reply Astrid van den Burg december 3, 2016 at 22:09

  Aangezien de maand december voor mij vol zit met tentamens en veel dingen die ik moet inleveren voor school neem ik dit boek mee mijn warme bedje in. En wie weet ook wel mee naar dromenland?!

 • Reply Ine december 4, 2016 at 08:21

  Deze dat komt lekker thuis op bank terecht. Kaarsjes, wijntje dekentje……daten maar!

 • Reply Anouk de Jong december 4, 2016 at 09:52

  Wat een leuk idee! Ik heb altijd al een blind date met een boek willen hebben. Ik zou graag met dit boek eerst lekker naar een café gaan om een drankje te doen, om elkaar wat beter te leren kennen. Als dit goed verloopt en we elkaar vaker willen zien, neem ik het mee naar mijn favoriete plekjes in Rotterdam: het oude Delfshaven, het Euromastpark en het stadscentrum zelf. Misschien zelfs wel naar Donner, de boekwinkel, zodat ik zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes kan ontmoeten. Als dit nog steeds bevalt, mag het mee naar huis om eerst op de bank te knuffelen en daarna misschien wel mee in bed in… Maar wat daar gebeurt houden we nog lekker voor onszelf 🙂

 • Reply Jamie Lee Zonneveld december 4, 2016 at 10:09

  Ik zou deze blind date meenemen in de bus? en misschien als hij lang genoeg duurt mag hij mee naar mijn bedje?.

 • Reply Britt december 5, 2016 at 21:08

  Ik neem ‘m mee in de trein, om mijn lange (en koude) treinritten wat plezieriger te maken!

 • Reply Esther december 6, 2016 at 20:43

  Ik zou dit boek graag willen winnen. Ik zit helaas alleen thuis 2de kerstdag. Niets beters dan te beginnen in een boek waarvan ik nu nog geen idee, wat voor boek het is!

 • Reply Lore december 8, 2016 at 07:49

  Ik zou dit boek heel graag mee op date nemen! Een boekbar in de buurt lijkt me de ideale plek om onze eerste date te houden. Al is mijn eigen zetel ook altijd een aangename plek 😀

 • Reply Manon Huisert december 8, 2016 at 15:02

  Ik neem dit boek mee naar de boekenbar in Den Bosch! Kopje koffie erbij en marathonnen maar! En dan als de wiedeweerga deel 2 aandchaffen!

 • Reply Kim Milkyway december 10, 2016 at 15:43

  Ik zou dit boek meenemen terwijl ik een trein reis maak. Waarheen? Nog geen idee, maar ik weet zeker dat ik onderweg ontzettent zou genieten van dit boek.

 • Reply A. december 2, 2017 at 13:06

  Lekker thuis straks bij de kerstboom in sfeerlicht lezen 😉

 • Leave a Reply

  Back to top