Tag: Favoriete Fictieve Familie

Posted on april 24, 2015 in Tag

Jaaaaaa, deze tag heb ik al een aantal keer voorbij zien komen en zat steeds te twijfelen of ik hem zou invullen. Nu ik getagd ben door Emmy, heb ik de knoop doorgehakt! Ik vertel jullie over mijn fictieve familie. 

Moeder: Mama Benedict uit de Soulmates boeken. Ik weet haar naam niet meer, maar ik weet wel dat zij mijn fictieve moeder zou zijn. Zij is ontzettend lief, gastvrij en probeert iedereen te helpen. Ik denk dat zij ook een goede match om vaders op het recht pad te houden zodat hij geen rare dingen uitvreet.

Vader: Sirius Zwarts uit Harry Potter. Misschien een gekke keus aangezien Sirius in de Harry Potter boeken Sirius best roekeloos is, maar hij geeft wel om zijn vrienden, die hij als zijn familie ziet. 

Grote broer: Cam uit Ga voor mij. In dit boek is Cam echt een typische grote broer. Erg zorgzaam en wil dat het goed gaat met zijn zusje. Aangezien hij best pittige zusjes heeft, moet hij flink aan de bak.

Jongere broer: Call uit De IJzerproef. Ik vind Callum zo aandoenlijk in De IJzerproef! Ik kan mij echt voorstellen dat hij mijn kleine broertje zou zien, die ik zou beschermen tegen gemene mensen.

Grote zus: Becky uit Shopaholic. Een grote zus die goed kan shoppen en weet wat de laatste mode is? Lijkt mij ontzettend leuk! Dat zij zichzelf vaak in de problemen werkt, maakt niet zo veel uit. Iemand moet toch voor het drama in de familie zorgen?!

Jongere zus: May uit De Selectie. Ik vind haar echt een schatje en de combinatie met Becky is denk ik ook erg leuk. May weet wat ze wil en geef veel om haar grote zus(sen).

Opa: Mo uit Hart van inkt. Opa heeft al veel avonturen beleefd, die hij graag aan zijn kleinkinderen verteld. Zij blijven proberen om hem over te halen om voor te lezen, maar dat doet hij liever niet. 

Oma: Juffrouw Holle uit Juffrouw Holle. Een lieve oma die zorgt dat haar kinderen en kleinkinderen op het juiste pas geven. Wanneer je advies nodig hebt, staat deze oma voor je klaar.

BONUS – neef of nicht: Cadence uit Wij leugenaars. Ik zou graag haar nicht willen zijn, omdat zij ontzettend veel om haar neefje en nichtje uit de Leugenaars club houdt. Zij past perfect in de hechte familie.

Wie zitten er in jouw fictieve familie?

2 Comments

  • Reply Emmy april 24, 2015 at 15:39

    Jouw familie is ook al zo leuk!

  • Reply Marjolijn april 24, 2015 at 21:04

    Ahh leuke familie! Ik vind May echt een goede keus. Wat een dotje is dat 🙂

  • Leave a Reply

    Back to top