Boekhaul: Koningsdag 2015

Posted on april 28, 2015 in Haul/ Persoonlijk

Zoals ieder jaar, was ik gister ook te vinden bij verschillende vrijmarkten.Vandaag laat ik jullie zien welke boeken ik heb gekocht, op Koningsdag 2015. 

KoningsdagAls eerste kwam ik De vakantie van Rachel – Marian Keyes tegen. Dit boek had ik eigenlijk al, maar dan in een lelijke bibliotheek versie. Aangezien deze veel mooier was (en maar 0,50 cent!) besloot ik deze te kopen en de andere weg te doen.
Mijn volgende aankoop vond ik echt bizar gaaf! Ik kwam een kraampje tegen met De Edelsteentrilogie – Kerstin Gier. Deze boeken heb ik natuurlijk zelf al, maar mijn vriendin Marjolijn nog niet. Voor €5,- kon ik alle drie de boeken meenemen. Het eerste deel heeft Marjolijn al, dus die bewaar ik voor een winactie op mijn blog.
Mijn reis met Jake – Morgan Matson had ik al gelezen maar ik werd verliefd op dit boek. Ik hoopte dat ik hem ooit kon toevoegen en daar lag ‘ie… Voor €1,-  is dat mooie boek eindelijk van mij!

Vergeleken met vorig jaar niet heel veel gekocht, maar wel hele mooie boeken voor weinig geld. Ik kwam ook nog een kraampje tegen met wat YA boeken (Opstand, Samensmelting, De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine), maar deze boeken had ik al. Dat was volgens mij het zelfde kraampje waar ik vorig jaar mijn YA boeken kocht. Desondanks ben ik erg blij met mijn aankopen en Marjolijn geloof ik ook!

Welke boeken hebben jullie gekocht op Koningsdag 2015?

7 Comments

 • Reply Jelle april 28, 2015 at 11:33

  Volgend jaar weer!

 • Reply Marjolijn april 28, 2015 at 18:22

  JA heeeeeel blij!! 😀

 • Reply Jessica april 28, 2015 at 19:33

  Wauw de complete Edelsteen trilogie voor maar 5 euro, dat is niet veel!

 • Reply Zwartraafje april 28, 2015 at 20:59

  Dat is echt wel een koopje. Voor die prijs zouden die mooie covers én boeken van Kerstin Gier hier ook meteen een plekje krijgen.

 • Reply Ellis april 29, 2015 at 09:32

  Wauw, jij vindt altijd mooie dingen!

 • Reply Madelon april 29, 2015 at 16:51

  Awesome dat je de hele edelsteentrilogie vond voor 5 euries! Ik wil die ook nog super graag lezen.

 • Reply Lilian april 30, 2015 at 20:46

  IK BEN ZO JALOERS OP JE MIJN REIS MET JAKE <3

 • Leave a Reply

  Back to top