Mijn favoriete RPG website’s

Posted on maart 16, 2016 in Persoonlijk

Hoewel ik het nu niet zoveel meer doe (druk met school en werk), vond ik het vroeger heerlijk om op zondag een spelletje te doen op de laptop. Ik kon, met op de achtergrond een serie, uren lang verschillende Role Playing Games (RPG) spelen. Vandaag deel ik een aantal, waar ik stiekem soms nog steeds op zit.

Neopets
enhanced-7664-1428972388-3

EĆ©n van de langste website’s die ik bezoek is Neopets. Rond mijn 12e speelde ik dit iedere dag, nu kom ik alleen iedere maand even langs om mijn gratis geld te ontvangen. Waarschijnlijk zou je de website ook niet meer herkennen, want er is de afgelopen 13 sinds ik begon met spelen ontzettend veel veranderd!

Het paardenspel

Ik was bij deze website iets ouder, namelijk 16. Heel grappig dat ik zo vaak mijn paarden op deze RPG verzorgde, want ik houd eigenlijk helemaal niet van paarden. Toch vond ik het heerlijk om de paarden te trainen en hopelijk snel te promoveren zodat ik een ‘echte’ baan kon krijgen!

Zweinstein digitaal
Zweinstein

Dit was de eerste website die ik bezocht voor Harry Potter RPG’s. Het was er vroeger heel druk en daardoor werden lessen super snel nagekeken. Zoals je kan zien op de foto komen er niet veel bezoekers meer. Toch heb ik veel fijne herinneringen aan Zweinstein Digitaal.

Hogwarts Extreme
Hogwarts
Deze RPG is nog wel redelijk actief en bezocht ik vorig jaar erg vaak! Helaas was ik te laat begonnen met de lessen en mocht/kon ik niet overgaan naar het volgende jaar. Ik haalde Emmy erbij en samen begonnen wij met het eerste jaar. Inmiddels heb ik bijna genoeg punten om over te gaan. Haha, was er helemaal blij mee!

Welke RPG’s vezocht/bezoek jij vaak?

4 Comments

 • Reply Emmy maart 16, 2016 at 08:44

  Ik moet echt weer lessen gaan maken bij HEX. D:

  Neopets deed ik ook, overigens. Tot grote ergernis van de telefoonrekening. Daarna zat ik op diverse Harry Potter fora.

 • Reply Madelon maart 16, 2016 at 09:24

  Het Paardenspel was echt de bom <3 Hoe vaak en lang ik dat niet heb gedaan… Ik had me ook best hoog opgewerkt uiteindelijk, maar toen is mijn account gehackt ofzo en nu kan ik er niet meer in :'(

 • Reply Jelle maart 16, 2016 at 10:46

  Ik vraag me af of mijn paarden nog leven.

 • Reply Joost (NerdyGeekyFanboy) maart 16, 2016 at 11:54

  Neopets was echt zo baas haha šŸ˜€ Ik zat vroeger ook heel vaak op Runescape en Habbo Hotel, goede ouwe tijd.

 • Leave a Reply

  Back to top