Full House op NetfliX

Posted on mei 28, 2016 in Serie

Vroeger keek ik weleens een aflevering van Full House toen deze serie nog op televisie was. Door deze serie ben ik fan geworden van Mary-Kate en Ashley Olsen, die samen de rol van baby Michelle spelen. Nu deze serie (met alle seizoenen!) op Netflix staan, kunnen jullie wel raden wat mijn nieuwe Netflix verslaving is!

Maak kennis met de familie van Full House! Vader Danny, met zijn drie dochters D.J., Stephanie en baby Michelle hebben hulp nodig in het huishouden, nadat zij plotseling moeder Tanner zijn kwijtgeraakt. Danny roept hulp in van zijn zwager Jesse Katsopolis (in het eerste seizoen een andere achternaam) en beste vriend Joey Gladstone.

Ik kan mij nog herinneren dat ik altijd zo meeleefde met de drie dochters en hoe geweldig ik het vond dat zij DRIE vaders hadden, die heel veel om de meiden gaven. Het idee dat drie mannen zulke goede opvoeders waren, liet mijn hart smelten. Vooral oom Jesse natuurlijk!
Nu ik ouder ben, zie ik ook de ‘fouten’ die zij maken en hoe onervaren zij waren met het opvoeden van baby’s en tieners. Een hele andere kijk dan ik vroeger had, maar niet minder geweldig.
Iedere aflevering bestaat uit ongeveer 20 minuten. Daarin zie je de drie meiden opgroeien en de moeilijkheden van drie mannen die samen in één huis wonen. Ik vind het hilarisch (hoewel soms wat flauw), maar iedere aflevering is zo ‘feel good’ dat ik wel blijf kijken.
Ook de hilarische quotes in bijna alle afleveringen voorkomen zoals ‘You got it, dude!’ of ‘So Rude!’ en natuurlijk ‘Cut it out!’.

Afgelopen februari is een spin-off van deze serie op Netflix uitgekomen (en waarschijnlijk de reden dat Full House er ook op staat), namelijk Fuller House. D.J. Tanner heeft nu D.J. Fuller en komt weer terug in ouderlijk huis, nadat zij haar man is verloren. Samen met haar drie zoons krijgt zij hulp van haar beste vriendin Kimmy en zusje Stephanie. Ik heb het eerste seizoen gezien en vond ‘m erg leuk! Zeker nu ik met Full House bezig ben en de grapjes meer begin te herkennen.

Kennen jullie deze serie al?

2 Comments

  • Reply Annemieke mei 30, 2016 at 10:19

    Jaa, Full House. Ik keek vroeger altijd trouw naar deze serie, en werd heel boos als er eens een cliffhanger was. Ik kan me dat nog goed herinneren bij een Disney aflevering, haha. Eigenlijk zou ik het na al deze jaren eens moeten herkijken.

  • Reply Vivian juni 11, 2016 at 16:50

    Ik ben hier zo dol op, ben de hele serie ook weer aan het kijken <3

  • Leave a Reply

    Back to top