Fotoverslag: Bloggerborrel met Eliza Kennedy

Posted on juni 23, 2015 in Event/ Fotoverslag

Een paar weken geleden werd ik door Xander Uitgevers uitgenodigd om aanwezig te zijn bij een bloggerborrel waar auteur Eliza Kennedy ook aanwezig was, om haar nieuwe boek, ‘Ja ik wil niet’ te laten zien. Natuurlijk zei ik meteen ‘Ja ik wil’!

Ik vertelde Thyrze (Booknuts) en Kim (Live Love and Books) over de bloggersborrel en zij werden zo enthousiast, dat zij ook mee gingen. Wij hadden van te voren afgesproken om wat eerder te gaan, om lekker taart te eten en Scheltema te bekijken, aangezien wij dat alle drie nog niet gedaan hadden.
BloggerEen foto van deze heerlijke taart kon niet ontbreken in dit fotoverslag. Op de foto lijkt de taart niet erg groot, maar dat was het wel! Wij konden alle drie het stuk niet helemaal op helaas.
Blogger 1 Een foto nadat wij alle drie super vol zaten. Gelukkig konden wij nog lachen! Aan onze rode gezichten te zien, had je vast wel opgemerkt dat wij het erg warm hadden. Het was die vrijdag de eerste tropische dag. Blogger 2 Heerlijk aan het borrelen! Ik lust geen alcohol, dus ik hield het bij de ice tea (zie je links op de foto), wat met een paar ijsblokjes heerlijk verkoelend was. Blogger 3 En dan natuurlijk het boek van Eliza, ‘Ja ik wil niet’, dat in een gave goodiebag zat.

Maak kennis met Lily Wilder: New Yorker, impulsieve, goedgebekte vrouw die van een drankje (of vijf) houdt. Een stralende aanstaande bruid, maar beslist niet van plan monogaam te zijn. Haar verloofde Will is een lieve, intelligente archeoloog. Lily is dol op Will, maar of ze ook echt van hem houdt? Will houdt zonder twijfel van Lily, maar weet hij wel wie ze echt is? Naarmate de huwelijksdag nadert, groeit Lily’s twijfel. De mooiste dag van haar leven dreigt om te slaan in haar allergrootste vergissing.

Tijdens het gesprek, wat heel relax was, vertelde zij over haar eigen ervaringen van Key West, waar het boek zich afspeelt. Het verhaal is een beetje gebaseerd op het leven van Eliza zelf, alleen is hoofdpersoon Lily veel losbandiger dan Eliza is.
Ik was bang dat het gesprek soms zou stil vallen, omdat ik niet goed had bedacht wat ik zou willen vragen. Gelukkig hoefde ik mij daar totaal geen zorgen over te maken, want Eliza is een super leuk mens! Zij vertelde met veel passie en liefde over haar leven als schrijfster en hoe zij als advocaat eerst niet heel gelukkig was. Eliza was heel openhartig en vriendelijk, wat het ontzettend gezellig maakte op de borrel.
Daarnaast werd ik ook ontzettend benieuwd naar het boek, aangezien ik het zo in eerste instantie niet zou oppakken. Eliza hoopte dat de mensen dit boek zullen oppakken en aan het strand zullen lezen en dat is ongeveer wat ik ook ga doen. Deze zomer zie ik mijzelf zitten, met dit boek met mijn benen in het zwembad en een (non-alcoholische) cocktail in mijn handen.
Blogger 4 Vóór haar bezoek aan Nederland, was Eliza in Engeland. Toevallig had zij een Brits ‘Ja ik wil niet’, wat daar ‘I take you’ heet, mee in haar tas en liet deze zien. Heel simpel in het wit met oranje/rode letters, ik vond hem meteen gaaf! Aan het einde van de borrel gingen wij, de bloggers, nog op de foto als het meisje op de Nederlandse cover. Ik ging als de ‘awkward lach’ links onderin. (Dit is trouwens niet Eliza zelf, wat ik eerst dacht.)Blogger 5Natuurlijk konden wij ook het boek laten signeren! Hoewel het die dag heel warm was, merkte wij dat het weer begon om te slaan en de wolken werden steeds donkerder. Aangezien Elize te volgende dagen het nog erg druk had, was dat een goed moment om afscheid te nemen.

Onzettend bedankt Eliza Kennedy en Xander Uitgevers voor deze super leuke middag en de gave goodiebag!

5 Comments

 • Reply Nynke-Boudien juni 23, 2015 at 13:00

  Klinkt als een leuke middag en die taart ziet er heerlijk uit!

 • Reply Lilian juni 23, 2015 at 17:49

  Ik vind die Engelse cover ook wel leuk!

 • Reply Joanydvv juni 23, 2015 at 21:00

  OMG die taaaart! Het ziet eruit als een super toffe dag. De cover van de Engelse versie is echt supertof. Ik houd van dat soort minimalistische covers.

 • Reply Madelon juni 25, 2015 at 10:26

  TAAAAART <3 Hij ziet er echt overheerlijk uit.
  En wat een leuk verslag! Ik vind het echt jammer dat ik er niet bij kon zijn, want leek me zo leuk. Het boek klinkt ook echt als iets voor mij.

 • Reply Zwartraafje juni 27, 2015 at 16:36

  Oh nee, daar is die red velvet-taart weer. Ik krijg er steeds ontzettend veel zin in wanneer ik die foto zie.

 • Leave a Reply

  Back to top