Verslag leesmarathon van A.W. Bruna

Posted on juni 24, 2015 in Persoonlijk/ Reading challenge

Afgelopen zondag organiseerde A.W. een leesmarathon, ter ere van de Stieg Larsson trilogie én de langste dag van het jaar. Ik besloot mee te doen, omdat ik al jaren erg graag deze boeken wil lezen. 

Leesdag 2De trilogie is nu verkrijgbaar in een ontzettend mooi jasje en zijn (vind ik) wat minder intimiderend dan de vorige editie. Na het zien van de Millennium serie én film kon ik niet wachten om hierin te beginnen en dat heb ik zondag 21 juni ook meteen gedaan.
LeesdagVan te voren zag ik mijzelf in de tuin, heerlijk in het zonnetje een boek lezen. Dat viel al enorm tegen zoals je op de foto kan zien. Bijna de hele dag was het aan het regenen. Ik had ook bedacht dat ik rustig de tijd had om te lezen, maar aangezien het vaderdag was, moest ik natuurlijk wel sociaal zijn. In geval van regen, kon ik dan ook in bad gaan lezen. Dat viel ook tegen, aangezien ik dat weekend bij mijn vriend was en hij geen bad heeft. Zaterdag avond zijn wij naar Jurassic World gegaan (liefde voor die film), maar daardoor werd het erg laat. Ik sliep zondag uit en daardoor begon ik pas rond 11 uur met lezen.
Leesdag 3Ik besloot om een ‘relax zondag’ te houden en zo lang mogelijk in mijn pyjama te blijven. Dit zorgde voor de grappige Harry Potter & Stieg Larsson combinatie.
Leesdag 1Later die dag werd ik opgepikt door mijn ouders om thuis nog even vaderdag te vieren met mijn eigen vader. Ik heb voor het slapen nog even verder gelezen, maar op een gegeven moment lukte dat echt niet meer en viel ik in slaap. Ik vind het jammer dat deze langste leesdag helaas niet zo gevuld was met lezen als ik gehoopt had. Gelukkig zijn er, aangezien het zomer is, genoeg andere lange leesdagen!

Komende week ben ik zeker van plan ‘Mannen die vrouwen haten’ uit te lezen en als dat niet lukt, over anderhalve week heb ik vakantie dus dan kan ik meer lezen dan de afgelopen weken. Ik kan niet wachten!

3 Comments

 • Reply Joanydvv juni 24, 2015 at 11:16

  Ik vond dit ook een erg leuke leesmarathon en een mooie kans om de boeken eindelijk eens te lezen nadat ze al heel lang op mijn wishlist stonden. De nieuwe uitgave is inderdaad een lust voor het oog.

 • Reply Madelon juni 25, 2015 at 10:28

  Leuk verslagje! Ik vind de nieuwe uitgaves ook echt mooi!
  Ik voel me alleen niet zo aangetrokken tot deze boeken, haha. Wij hebben ze hier allemaal in het Engels en het Nederlands in de boekenkast staan, maar ik heb ze nog nooit aangeraakt. Terwijl mijn ouders en broertje er echt verslaafd aan waren!

 • Reply Lore januari 15, 2016 at 19:53

  Ik vind deze boeken zo goed! Ik heb er vrij lang mee gewacht om ze te lezen, maar ik ben blij dat ik ze gelezen heb. De films heb ik nog niet allemaal gezien (al verkies ik denk ik sowieso de Zweedse originele versie). Voor het nieuwste boek heb ik wat schrik, omdat het niet van Larsson is..

 • Leave a Reply

  Back to top