Celebrate Books unboxing #4: All the Feels

Posted on oktober 22, 2016 in Unboxing/ Video

Het was weer even spannend gisteren wanneer de pakjesman bij mijn deur zou arriveren. Voor mijn gevoel duurde het veel te lang, maar uiteindelijk had ik de Celebrate Books box van oktober, All the Feels, in mijn handen.

Ik heb dit keer geen filmpje gemaakt, omdat ik een bad hairday had, haha! Dus dan maar een uitgebreide unboxing met foto’s.
all-1Yes, hij is er weer! Het thema van oktober is All the Feels en kwam gisteren binnen. Ik pakte mijn camera en maakte samen met mijn grote vriend de box open.
all-3OMG snoepjes! Altijd goed wat mij betreft. Ze zijn in de vorm van vissen wat (spoiler) past bij het boek. (De snoepjes waren erg lekker, als je dat graag wilde weten.)
all-4Ik had deze sokken van Young&Awesome al gezien bij Donner en wist dat zij in deze box zaten, anders had ik ze meteen gekocht. Ik vind ze zo tof! De quote op het pakje staat ook op de sokken. Heerlijk voor deze koude wintermaanden.
all-8Ze zijn erg warm en zitten mega lekker.
all-5In deze enveloppe zaten meerdere items, maar ik wilde hier toch een foto van maken, want als je lang naar het patroontje blijft kijken voelt het alsof je scheel kijkt. Graag gedaan.
all-6all-7De voor én achterkant van de speciaal ontworpen boekenlegger. Het is geen quote uit een boek of zo, maar het is wel een Harry Potter gerelateerde boekenlegger en ik wacht verdorie ook nog op mijn brief.
all-10Ook deze item is ontworpen, speciaal voor de All the Feels box. Het is een afstreeplijst wat voor zoveel manieren te gebruiken is. Ik denk dat ik het gebruik voor mijn TBR en boeken die ik nog moet recenseren. Handig om dan een overzicht te krijgen.
all-11Net zoals snoep, zijn pennen eigenlijk ook altijd perfect. Ik heb iets van 100 (nu 101) pennen op mijn nachtkastje, voor het geval ik iets moet opschrijven. Ik moet altijd even uitproberen welke pennen het doen en weet nu dat deze in ieder geval werkt.
all-12Uiteraard zit er ook in deze box een kaart met handtekening van de auteur bij. Ik houd ervan hoe dit een collectors item is geworden. Ik wil ze denk ik ergens ophangen, maar ik weer nog niet goed waar.
all-13En natuurlijk het boek! In deze box zit het boek ‘Sterrenstof’ van Krystal Sutherland erbij. Dit boek is net uitgekomen bij uitgeverij Young&Awesome en zij zijn begonnen met een superstart, omdat bij alle boeken je het eboek er gratis bij krijgt! Dit heb ik nog nooit eerder gezien en ik vind het awesome. (Snap je ‘m?)

all-2Dit zit er allemaal in de box! Fijn dat er per item een korte beschrijving bij zit, omdat het dan ook meteen duidelijk is welke items dus extra speciaal zijn, omdat ze voor deze box ontworpen zijn.

Ik ben weer helemaal blij met de box, vooral de boekenlegger en de sokken vind ik fantastisch! Ik kon het niet laten om met mijn nieuwe sokken door het huis te paraderen…
all-9Heb jij al eens een Celebrate Books box besteld?

2 Comments

  • Reply Madelon oktober 22, 2016 at 11:06

    Ik ben ook zoooo blij met de sokken <3 En ze zitten ook zo lekker!

  • Reply zwartraafje oktober 24, 2016 at 18:17

    Die sokken én dat To Do lijstje zijn echt geweldig. Instant happiness

  • Leave a Reply

    Back to top