Donner boekhaul & Harry Potter Mystery Mini unboxing

Posted on oktober 24, 2016 in Haul/ Unboxing/ Video/ Young Adult

Afgelopen donderdag kwamen de vier boeken van uitgeverij Young & Awesome uit, waarvan ik ze natuurlijk meteen wilde hebben! Ik woon met de metro iets van 15 minuten van Donner vandaan, dus ik ging direct op stap.

Bij binnenkomst zag ik meteen de grote doos met alle Young & Awesome goodies staan, waar best wel wat mensen naar zaten te kijken. Ik was even bang dat de boeken al op waren, maar later zag ik er een aantal ook op de tafels liggen, dus dat was wel even een opluchting. Donner is mijn homie wat betreft nieuwe boeken. Deze boekhandel heeft mij nog nooit teleurgesteld, daarom koop ik mijn boeken hier graag.
Oke, dus ik griste twee Y&A boeken én hun Reading Journal mee en was eigenlijk van plan om te gaan betalen, tot ik nog even een rondje wilde doen. Ik zag een derde boek liggen dat ik al een aantal jaar mega graag wilde hebben een aangezien dat boek niet superduur was, besloot ik ‘m ook te kopen. De Best of YA kalender zag ik ook liggen, maar deze mocht ik gratis meenemen.
Vlak bij de kassa stond de Harry Potter goodie tafel, waar ik nog iets zag wat ik heel graag wilde hebben.
Totaal kostte het mij zeker drie ribben, maar zoals je in het onderstaande filmpje kunt zien, is alles het waard.

Ben jij ook benieuwd naar de boeken/goodies van Young & Awesome?

2 Comments

  • Reply Joanydvv oktober 25, 2016 at 00:02

    Ik heb ‘The reading journal’ en ‘The diabolic’ ook gekocht and I blame you! Maar ik vond The Diabolic echt heel erg gaaf dus dat is niet zo erg 😛

  • Reply zwartraafje oktober 26, 2016 at 20:51

    Oh, dan zijn die Mini Mystery Funko’s een pak voordeliger bij jullie. Ik heb ze in Antwerpen 10€ per stuk betaald en jammer genoeg zat er bij mij ook geen Dobby in.

  • Leave a Reply

    Back to top