Top 10: Complete series in mijn boekenkast

Posted on april 16, 2015 in Lijstje

Het is alweer een aantal weken geleden sinds ik voor het laatst een TTT schreef. Deze keer begon ik vroeg met het nadenken, zodat ik zeker wist dat de Complete series top 10 vandaag online zou gaan!

 • Academicus Vampyrus Van alle complete series in deze TTT, heb ik het meest moeite gedaan voor Academicus Vampyrus. Overal zocht ik naar deze boeken, aangezien zij bijna nergens te koop waren. Dankzij het boekenfestijn en markplaats, heb ik de serie compleet kunnen maken.
 • De helden van Olympus EINDELIJK heb ik deze serie compleet. Afgelopen december kreeg ik het Bloed van Olympus en ik beloofde iedereen dat 2015 het jaar van Rick Riordan zou zijn. Nu vier maanden later heb ik alle boeken in deze serie en onlangs heb ik ook De rode piramide aan mijn collectie kunnen toevoegen.
 • The Iron Fae Deze serie bestaat uit vier delen, maar ik heb tot op heden alleen het eerste deel gelezen. Stiekem vind ik de spinoff serie met broertje Ethan veel leuker.
 • Wicca Ik weet nog dat er een aantal jaar geleden een actie bij de ECI was, waar je een aantal maanden lang twee Wicca boeken per keer toegestuurd zou krijgen. Zodoende heb ik mijn Wicca serie compleet kunnen krijgen.
 • Huis Anubis Deze boeken zijn echt guilty pleasure voor mij, aangezien ik vroeger altijd graag naar Het huis Anubis keek. De boeken leken erg veel op de serie, dus het is dan leuk om even weer van deze serie te genieten.
  foto (1)
 • Gossip Girl Toen ik op de middelbare school zat, was ik groot fan van Gossip Girl. Ik geloof dat wanneer ik alle boeken (die vertaald waren) gelezen had, begon ik weer bij het eerste deel.
 • Harry Potter Mijn vader en ik zijn dol op de HP boeken, maar hadden vaak wel ruzie wie als eerste in een nieuw boek mocht beginnen. Ik vreesde het moment dat ik op mijzelf zou gaan wonen, want dan moest ik de boeken achterlaten. Dat probleem is nu opgelost, want inmiddels heb ik alle paperback versies van Harry Potter.
 • De Alchemisten Deze serie is nog niet helemaal compleet, maar alle vertaalde delen die er zijn, bezit ik wel. Ik heb het eerste deel, Bloedverwanten, gelezen en vind het nu al een heerlijke serie.
 • The Mortal Instruments Helemaal compleet heb ik deze nog niet, maar ik heb wel het laatste deel gekocht en zodra ik deze binnen heb, is mijn serie wel compleet. Vandaar dat ik het toch wel leuk vond om deze serie nu te noemen.
 • Walsh zussen Deze serie is geschreven door Marian Keyes en elk boek gaat over één zus. Na het lezen van Watermeloen, wilde ik ook over de andere zussen lezen. De serie over de family Walsh bestaat uit vijf (vertaalde) boeken. Er is ook nog een deel die vanuit moeders oogpunt is.

Series die ik bezit maar niet compleet heb zijn:

 • Hush Hush (Ik mis Dromen)
 • Sookie Stackhouse (Ik mis het laatste vertaalde deel)
 • Percy Jackon (Ik heb alleen het tweede deel)
 • Caster cronicles (Ik heb de eerste twee delen)

Welke series hebben jullie compleet?

7 Comments

 • Reply Anneke april 16, 2015 at 08:44

  Ik wist niet dat Het huis Anubis ook boeken waren!

 • Reply Annabel april 16, 2015 at 10:58

  De tweede keer dat ik de wicca boeken voorbij zie komen! Ik was al helemaal vergeten dat ik die ook allemaal heb haha

 • Reply Lilian april 16, 2015 at 18:42

  OMG Het huis Anubis! Keek ik vroeger altijd haha

 • Reply Zwartraafje april 16, 2015 at 20:14

  Hebben ze alle dertien boeken uit de Sookie Stackhouse-reeks vertaald? Ik heb ze zelf in het Engels aangeschaft omdat er toen nog geen sprake van vertalen was.

 • Reply Jelle april 16, 2015 at 21:48

  Die helden van Olympus was mijn aandeel toch?

 • Reply Lieke april 17, 2015 at 14:21

  Ik had mijn Wicca serie ook via de ECI 😀

  • Reply maartje december 29, 2015 at 16:14

   ik ben zelf ook helemaal fan van dat soort boeken echt helemaal mijn smaak

  Leave a Reply

  Back to top