Fotoverslag: Best of YA sleepover 2015

Posted on november 18, 2015 in Event/ Fotoverslag

Een aantal weken geleden was de eerste Best of YA sleepover, georganiseerd door uitgeverij Best of YA van Unieboekspectrum, ter ere van het boek De koningin & de favoriet van Kiera Cass. Ik was hierbij aanwezig en maakte veel foto’s!

Vrijdagmiddag werd ik opgehaald door Marjolijn met, godzijdank, een auto! Samen reden wij naar Rotterdam om daar Melisa en Ellis op te halen, om vervolgens door te gaan naar Zeeland.
IMG_1094Het hotel waar wij sliepen! Dit was op loopafstand van het kasteeltje. Wij dumpten onze spullen in onze kamer en moesten vrijwel meteen weg, omdat de workshops op het punt stonden om te beginnen.
IMG_1095En wij zijn onderweg. Het weer was echt super vies, dus wij liepen heel snel haha.
IMG_1096IMG_1097

En wij zijn er! Het zag er zo mooi uit! Met dat regenachtige weer en de bomen die verkleurd waren gaf het echt een sprookjesachtige look. IMG_1099

Voordat wij naar binnen konden (er stond een lange rijd) werden wij opgewacht door twee mannetjes en die ons gingen leren hoe wij netjes naar binnen konden lopen. Met onze pinkjes omhoog en getuitte lipjes.

IMG_1100

Bij binnenkomst kregen wij een hapje (een zeeuwse bolus, wat ik nooit eerder op had en erg lekker vond), wat te drinken en kwamen wij met alle YA fans samen. Wij werden welkom geheten door de uitgever en er werd verteld wat voor workshops er waren. Ik had de volgende: Skype interview, menumeneeren en de volgende dag aardbeien taartjes & notitieboekje versieren.

IMG_1101

Je kon ook non books spullen zoals tasjes en mokken kopen met korting! Ik kocht een sleeve. Op de tafel daarnaast lagen deze prachtige (door Linde van Booknuts ontworpen) kaarten! Iedereen had één zo’n kaart in de goodiebag gekregen, maarik wilde ze stiekem allemaal hebben. Van de uitgever mocht ik er een paar uitkiezen om mee te nemen, dus dat heb ik ook gedaan.

IMG_1102Tijd voor de eerste workshop! Ik had een Skype gesprek met Lauren Kate, bekend van de Fallen serie. Ik heb het geluk gehad om haar al twee keer eerder te spreken, dus ik gaf vooral de andere meiden de kans om vragen te stellen.
IMG_1105 Wat bijzonder dat zij voor ons zo vroeg op stond! Ik heb tot mijn grote spijt de Fallen boeken nog niet allemaal gelezen, maar alle keren dat ik haar sprak werd ik er super benieuwd naar! Ik ga er dus snel in beginnen. IMG_1106Daarna was het tijd voor de menumeneeren workshop, maar Thyrze en ik hadden daar allebei niet super veel zin in, dus wij bleven zo lang treuzelen dat zij al waren begonnen. Wat jammer nou. Ik kocht nog even een Best of YA sleeve (altijd handig voor kleine spulletjes in mijn tas) en even laten kwam Emmy aan. Zij zou de blog workshop geven, maar had wat vertraging. Samen met Thyrze besloot ik om deze workshop bij te wonen.
Na deze workshop was er een ruilfeest, waar ik best mooie boeken heb geruild zoals Halo, Bestemming en Delirium. Na een korte pauze was het alweer bijna tijd voor het avondeten.
IMG_1108

Wij kwamen wat later aan, waardoor er niet veel plek was. Thyrze, Marjolijn en ik sloten aan bij een tafeltje wat er gezellig uitzag. Dat bleek ook echt zo te zijn, wat heb ik die avond gelachen!

IMG_1109

Het voorgerecht van Marjolijn. Zij was zo lief om mij wat stukjes meloen te geven. Meloenie <3

IMG_1110

Ik had niet super veel trek, maar het fruit en ijs van het toetje gingen er zeker wel in! Meteen na het diner werd er verteld over de Selectie avond. Je kon je haar laten doen, nailart, armbandjes maken, jurken aantrekken en vervolgens een fotoshoot, kleuren en er was een bingo! Ik heb enorm lang in de rij gestaan om mijn haar te laten doen, maar uiteindelijk ging ik naar bingo.

IMG_1111

De foto is van het tweede potje bingo, waar ik niet aan mee deed aangezien ik al de eerste rond had mee gedaan. Ik had helaas niet vele geluk, maar lieve Marjolijn had twee keer gewonnen! Bij de tweede keer koos zij de Fallen box die zij aan mij heeft gegeven. <3333333333333 Echt super lief!!
Het werd laat, dus nadat Ellis en Lilian (zie foto) klaar waren, besloten wij naar de kamer te gaan en lekker te gaan slapen.

IMG_1114

Wij werden rond 8 uur wakker, maar stonden niet meteen op om te gaan ontbijten want was het vroeg! Toen wij werden opgehaald door de meiden was de ontbijtzaal al bijna vol. Heerlijk ontbeten met wat fruit en broodjes en ik kon er weer tegenaan.

IMG_1115 IMG_1116De polaroid foto’s die gemaakt zijn werden verdeeld en ik maakte er nog even een foto van. Zo leuk om de sleepover samen met mijn (blog)vriendinnen te doen!
IMG_1117

En zo zagen mijn aardbeien taartjes eruit. Na het ontbijt en de lunch die zou komen, had ik niet veel trek om ze meteen op te eten dus ik nam ze mee naar huis. (Waar mijn broertje en ik die avond nog enorm van genoten)IMG_1120De tweede workshop: notitieboekje versieren. Ik hield de mijne simpel, met wat stickers en tape. In dit notitieboekje heb ik inmiddels een lijst gemaakt met mijn ongelezen boeken. Ik houd dit graag bij en vind het leuk om boeken af te strepen als ik ze gelezen heb.
IMG_1121Heel de tafel was druk bezig! Na deze workshops was er nog even tijd voor nog een bingo ronde en als afsluiting hadden wij de lunch. Echt iedereen was moe, dus het was fijn dat er niet veel activiteiten hierna gepland stonden. Heerlijk nog even wat eten en toen reed Marjolijn ons weer terug.

Er zijn ook nog een aantal foto’s door andere mensen. Onderstaande foto’s zijn gemaakt door H. van Herk.

image

Zie je mij awkward staan in die witte jurk?

image

image

Die taartjes waren echt vet lekker!

Super bedankt Best of YA voor het organiseren van deze leuke sleepover! 

8 Comments

 • Reply Madelon november 18, 2015 at 09:09

  Zoveel vrolijkheid!

 • Reply Rowan I My Pink Fairytale november 18, 2015 at 10:14

  Het ziet eruit als een supergezellig weekend! En wat lief dat je die Fallen-box gekregen had!

 • Reply Jessica november 18, 2015 at 11:54

  Bij iedereen lees ik over die bolus, maar ik heb ze serieus gewoon helemaal gemist xD Ik snap er niks van :p

  Leuk fotoverslag! Heel fijn om weer even terug te blikken op dat fijne weekend ^^

  • Reply Emmy november 18, 2015 at 17:29

   Haha ik heb ze ook gemist, maar ik was dan ook te laat.

 • Reply Marjolijn november 18, 2015 at 13:54

  Ahh het was zo leuk! Nu ik al die foto’s zie word ik weer helemaal blij 😀

 • Reply Emmy november 18, 2015 at 17:30

  Door jou verslagje wil ik terug <3

 • Reply Lilian november 18, 2015 at 20:36

  Jaaaa het was zo leuk!

 • Reply hetboekenik november 20, 2015 at 15:30

  Je hebt je notaboekje erg mooi versierd vind ik, ookal hield je het simpel

 • Leave a Reply

  Back to top