Londen & YALC- Dag 2 Londen baby!

Posted on augustus 6, 2016 in Event/ Persoonlijk/ Video

Vrijdag 29 juni gingen wij Londen verkennen! Het was een groot feest.

Na een goede eerste nacht in Londen, besloten wij met de gang (min Melisa en Thyrze, want zij gingen een extra dag naar YALC) naar Oxford Street te gaan en daar te gaan shoppen. Wij liepen wat rond, gingen af en toe een winkel in en hadden het ontzettend leuk. Ik kocht wat snoepjes in een candy store en een ontzettend leuk Malificent rokje bij de Disney Store. Ik was niet van plan om verkleed te gaan naar YALC, maar door het rokje kocht ik last minute nog een outfit.
‘S middags gingen wij met de bus terug naar het appartement en gingen daar chillen. Ik had Emmy, Marjolijn en Tim overgehaald om Grease Live te kijken en het was perfectie! Halverwege kwamen Thyrze en Melisa van YALC terug en hadden een verstekeling meegenomen, namelijk Joost. In de avond gingen wij uit eten.

Hoogte en dieptepunten van deze dag:
– De metro stinkt en was mega heet
– Snoepjes meekrijgen voor 0.99 pond ipv 2.99 #lifegoals
– Frozen strawberry lemonade is goddelijk
– Last minute YALC outfit gekocht
– De bus is cheap, maar je hebt soms geen idee waar je bent of naar toe gaat
– Netflix op de smart tv kunnen regelen, love it!
–  Grease Live verreikt je leven
– Pizza was best lekker, ik gaf het een 7

3 Comments

 • Reply Madelon augustus 6, 2016 at 17:07

  Ik word helemaal vrolijk van je vlog! Londen is ook gewoon zo geweldig!

 • Reply Nikita augustus 6, 2016 at 18:52

  Je vlog moet ik nog bekijken, maar ik ben er alvast heel benieuwd naar! xxx

 • Reply zwartraafje augustus 7, 2016 at 17:14

  Wat een leuk filmpje ik word er meteen helemaal vrolijk van. Het lijstje onderaan trouwens ook. Hoera voor #lifegoals, je Maleficent outfit én misschien nog een tip … de Strawberry lemonade bij Ellis Burgers vind ik lekker maar de Strawberry Granita die je bij Boekhandel Dominicanen in Maastricht kan kopen vond ik heerlijk.

 • Leave a Reply

  Back to top