De eerste YA boekenkrant (en ik schreef een artikel)

Posted on juni 22, 2016 in Event/ Persoonlijk/ Young Adult

Vorige maand kreeg ik een mailtje van de boekenkrant of ik interesse had om een stukje over een YA boek te schrijven. Echt ontzettend tof, dus ik ging meteen aan de slag.

Op dat moment was ik bezig in het boek ‘Aan alle jongens van wie ik hield’ van Jenny Han. Aangezien ik helemaal verliefd was op dat boek, besloot ik dat ik met dit boek in de eerste YA editie van de Boekenkrant wilde komen. Het verhaal heeft mij ontzettend geraakt, zelfs omdat er niet super veel gebeurtenissen zijn. Inmiddels staat ook de recensie van ‘Aan alle jongens van wie ik hield‘, deze kun je hier lezen.

Leesmee BK

Ik vind het zo tof dat er een boekenkrant editie is dat zich helemaal richt op mijn favoriete genre, de Young Adult boeken. Blogcollega’s en vrienden Joost en Emmy staan er ook met een stukje in.
Inmiddels heb ik de krant al gelezen en hij is zo tof geworden! Er staan stukken in over nieuwe boeken die gaan uitkomen, leuke advertenties waardoor ik zo veel zin krijg om al die boeken te gaan kopen en natuurlijk ook artikelen geschreven door de doelgroep zelf!

Heb jij de gratis, eerste YA editie al opgehaald bij de boekhandel?

6 Comments

 • Reply Madelon juni 22, 2016 at 09:25

  Echt super leuk stukje Esmee!

 • Reply Daniëlle juni 22, 2016 at 16:08

  Ik heb ‘m gisteren opgehaald, ik vond het echt super leuk om zo alle bloggers te zien! Leuk dat er steeds meer aandacht komt voor ‘ons’ haha 😉

 • Reply Emmy juni 22, 2016 at 21:00

  Jaaaa je bent een topper <3

 • Reply zwartraafje juni 23, 2016 at 11:32

  Als ik nog eens in Nederland kom ga ik er zeker naar op zoek. Dan kan ik jullie vervolgens uitknippen en inkaderen of zo. 🙂

 • Reply hetboekenik juni 24, 2016 at 10:20

  Wat leuk zeg!

 • Reply Katja juni 24, 2016 at 14:15

  Ik ben trots op je! <3

 • Leave a Reply

  Back to top