Wrap up augustus

Posted on augustus 31, 2016 in Reading challenge

Het is even geleden dat er op Leesmee een wrap up en TBR artikel online kwam, maar eigenlijk vind ik deze heel leuk om te schrijven! (Plus vergeet ik altijd welke boeken ik gelezen heb en ik ben te lui om alle boeken te zoeken, maar vanaf nu ga ik beter mijn beste doen!)

Ik heb deze maand bizar weinig gelezen. Ik geef de schuld aan de vakantie, hoewel het de beste vakantie ooit was! Wij gingen vaak in Spanje ergens heen om dorpjes te bekijken, dus dan is lezen ook een beetje gek. De recensies van deze boeken komen of staan al online, maar ik wilde toch een kort stukje over de boeken die ik gelezen heb vertellen.

 • Robijnrood #1 – Kerstin Gier

Ik had zoveel de behoefte om na ‘Hof van Doorns en Rozen’ een boek te lezen die ik eerder had gelezen én wist dat ik ‘m weer geweldig zou vinden. Dat werd Robijnrood! Ik las het boek uit na mijn vakantie in Londen, wat extra fijn was, omdat het verhaal zich in Londen afspeelt.

 • Dood als een vampier #5 – Charlaine Harris

De boeken over Sookie Stackhouse zijn echt één van de leukste vampierenboeken die ik heb gelezen, maar ondanks dat vond ik dit deel een beetje tegenvallen. Het deel daarvoor vond ik wel erg leuk, dus misschien waren mijn verwachtingen ook voor dit deel te hoog? Er zijn in Nederland 10 delen vertaald en uitgegeven, dus ik ben op de helft. Ain’t gonna stop now!

 • Soulmates: Het verhaal van Sky #1 – Joss Stirling

Ook bij Soulmates had ik het echt nodig om het boek te herlezen. In Londen sprak ik met de Engelse uitgever van Joss Stirling en zij was ook groot fan van haar boeken. Bij de stand lag het laatste deel van de Soulmates wereld en ik had het boek bijna gekocht! (Toch maar niet gedaan omdat ik nog steeds hoop dat Blossom Books de serie verder gaat uitgeven.)

 • Did I Mention I Love You #1 – Estelle Maskame

Het was echt perfectie om DIMILY te lezen in Spanje, in het zwembad. Ondanks dat ik mij soms een beetje aan Eden irriteerde en dat ik haar persoonlijkheid niet goed kon thuis brengen, vloog ik door het boek heen. Een heerlijk, zomers boek!

 • De Studie #2 – Joelle Charbonneau

Dit boek las ik ook voor de tweede keer, als voorbereiding voor het derde deel dat ik nog niet gelezen heb. Iets minder episch dan De Test, maar zeker weer een geweldig boek! Ik ben nu wel een beetje bang om aan het derde deel te beginnen, wat ik heb gehoord dat dit boek veel minder goed/leuk is. Ik ben dan een beetje bang dat het mijn liefde voor de eerste twee boeken minder zal worden, gek he?

Wrap up

Wat heb jij in augustus gelezen?

2 Comments

 • Reply Marcia augustus 31, 2016 at 10:00

  Ik heb het derde deel van De Test ook nog altijd niet gelezen.. Hoewel ik het eerste boek erg goed vond, viel De Studie me toch een beetje tegen. Bovendien kan ik me van beide boeken niet super veel herinneren, wat betekent dat ik weer van voor af aan in de serie moet beginnen.. Ik twijfel nog even 😉

 • Reply Madelon augustus 31, 2016 at 10:11

  Robijnrood wil ik ook snel gaan lezen! Lijkt me zo’n heerlijk boek.

 • Leave a Reply

  Back to top