WIN! Het boekendagboek – Blossom Books & Caroline Cracco

Posted on oktober 25, 2016 in Leeservaring/ Win

Op mijn YouTube kanaal loopt er een winactie voor Het boekendagboek, een heel handig en prachtig notitieboek waarin je al je gelezen boeken in kwijt kan!

Niets is leuker dan lijstjes maken, toch? In Het Boekendagboek combineer je dat nu met je andere lievelingsbezigheid: lezen. Samen met Caroline Cracco  (bekend van o.a. YALFest NL) maakten we Het Boekendagboek: Goodreads, maar dan op papier.
In Het Boekendagboek kun je bijna 70 boeken beschrijven, beoordelen en herinneren. Wat was de mooiste scène? Je lievelingsquote? Het leukste personage? Hoe veel sterren geef je het boek? Deze spreads worden afgewisseld met lijstjes (‘Deze boeken zou ik redden uit een brandend huis’), quotes en fantastische  illustraties.

Wat ik zo gaaf vind aan Het boekendagboek, is dat het notitieboek meer is dan alleen een handig lijstje om ij te houden welke boeken je hebt gelezen. Je kunt ook hele fijne lijstjes invullen, zoals welke personages je shipt. (Shippen is twee personages die je ontzettend graag samen wil zien.) In het filmpje laat ik meerdere pagina’s zien (om jullie net zo enthousiast te maken als ik ben) en vertel ik kort wat ik precies van dit boek vind.

Belangrijk: Ik tel alleen de reacties onder het filmpje als je kans wilt maken op dit boek. Dat is voor mij overzichtelijker om op 1 november een winnaar te kiezen!

No Comments

Leave a Reply

Back to top