WIN! Blossom Books’ roze ‘Bullet Journal’ notitieboekje

Posted on december 30, 2016 in Win

Tijd voor een nieuwe winactie! Van Emmy mocht ik een tweede winactie organiseren en dit keer is de prijs het allerleukste notitieboekje van Blossom Books, namelijk de roze Bullet Journal!

Ik ben dol op mijn Bullet Journal (te herkennen aan de lichte stipjes in dit boekje) en gebruik hem vooral voor het bijhouden van mijn boeken. Welke boeken ik heb gekocht en gekregen, welke boeken ik die maand ga lezen en gelezen heb. Vooral van lijstjes en tekeningen van boekenkasten kan ik geen genoeg van krijgen.

Genoeg over mij en mijn liefde voor dit notitieboekje, ik ga jullie meer vertellen over de winactie.

Wat moet je doen?
– Laat een reactie onder dit artikel weten hoe jij dit roze notitieboekje wil invullen als je ‘m wint. (Bonuspunten kun je verdienen door alvast jouw tekeningen als voorproefje te delen met mij op Twitter @Leesmeenu)
– Nog meer bonuspunten als jij Emmy en mij ook volgt op Instagram, zodat je ons kan taggen in foto’s van jouw creaties.
– Je hebt tot en met vrijdag 6 januari 2017 om mee te doen. De naam van de winnaar geef ik door aan Emmy en zij maakt een artikel met alle winnaars van de laatste acties.

Veel succes!

18 Comments

 • Reply Jantine december 30, 2016 at 07:55

  Oh wow, ik volgde jullie al 😉 en mijn tweet heb je nu ook.

  Ik vind het een enorm goed idee om in ieder geval lijstjes te maken met boeken die ik in huis heb, die ga ik sowieso implementeren in de bullet journal die ik al heb. Daar heb ik nu een goedkoop hema-schrift met ruitjes voor trouwens. Dat is het heerlijke van dit systeem: al is een boekje zoals de bullet journal van BB extra fijn als je ook wilt tekenen, je kan het bijna overal in doen!

  Als superchaoot gebruik ik mijn BuJo nu vooral voor lijstjes met wat ik op een dag wil doen. Daardoor is mijn hoofd minder vol, waardoor ik me beter kan concentreren op waar ik op dat moment mee bezig ben, en heb ik gelijk meer overzicht in wat er nog moet gebeuren. Ik maak natuurlijk wel graag leuke banners voor die lijstjes, dus zoals ik al tweette: ik ga snel meer inspiratie opzoeken dit weekend!

 • Reply Saskia december 30, 2016 at 08:07

  Ik wil hem invullen doormiddel van handlettering wat ik nu nog aan het oefenen ben met de boeken van Karin Luttenberg.

 • Reply chantal december 30, 2016 at 08:55

  Ik ben een lijstjes freak, ik maak overal lijstjes voor. Voor school ( 🙁 ), welke boeken ik nog wil lezen (mijn to be read lijst groeit en groeit), welke gerechten ik nog wil maken, een vakantie checklist…

 • Reply Lore december 30, 2016 at 09:14

  Ik ben ook een absolute lijstjesfreak! Mijn ongelezen boeken, mijn gelezen boeken, ratings, alle boeken die in mijn kast te vinden zijn. Spijtig genoeg geen tekentalent dus het zal vooral bij tekst blijven vrees ik. Maar als ik het boekje zou hebben zou ik waarschijnlijk veel googlen voor voorbeelden en deze eventueel immiteren.

 • Reply Marielle Brouwer december 30, 2016 at 13:42

  Ik zou vooral heel veel lijstjes maken. To do lijstjes… boekenleeslijstjes… bloglijstjes… lijstjes lijstjes lijstjes…
  Nu heb ik die altijd een beetje los overal en nergens… maar het lijkt me enorm fijn om mooie bulletjournal lijstjes te maken in een boekje waar je alles mooi bij elkaar kan houden 😀
  Ik volg jullie allebei al 😀

 • Reply Anita H. december 30, 2016 at 13:54

  Roze is sowieso mijn favoriete kleur (matcht daarmee ook perfect met mijn interieur) en notitieboekjes, die kun je nooit teveel hebben. Mocht ik winnen, dan denk ik dat ik het boekje ga gebruiken als index van al mijn boeken. Ik was begonnen met een lijst in Excel, maar soms gaat er toch niets boven papier en pen.

 • Reply Bianca Schrijft december 30, 2016 at 14:09

  Pas geleden heb ik het boekje handletter doe je zo ontvangen en dat wil ik zeker gaan uitproberen. Nu loop ik steeds met losse blaadjes te rommelen en in zo’n boekje zie je je groei en ontwikkeling. De handlettering van nu is nog te slecht om online te delen ;). Hoop dat je dat kunt begrijpen.

 • Reply Annabel december 30, 2016 at 15:18

  Of ik nog de tijd heb om een tekening te maken weet ik niet zeker. Maar ik ga hem zeker gebruiken voor boeken lijstjes. Maar ook om de ontwikkeling van de jongste die ik in maart verwacht in bij te houden. Zowel groei als gewoon even elke dag opschrijven waar ik die dag samen met haar en de andere twee meiden van genoten heb!

 • Reply Janine Kooij december 31, 2016 at 08:08

  Zo’n boekje wil ik dus al een tijdje! Ik zou echt mega veel lijstjes maken aangezien ik dol op lijstjes ben, ook zou ik (die kom je al vaker tegen) zo’n mooie tekening maken van je boekenkast en een andere tekening met welke boeken dan ongelezen nog zijn.

 • Reply Heaven-Leigh december 31, 2016 at 09:51

  Wat super tof!! Ik ben nog maar net begonnen met zentangle en handlettering.. Deze maand het boek “handletteren doe je zo” aangeschaft dus volop aan het oefenen nog.. Ik zou in dit boullet journal vooral veel toffe lijstjes met mooie krabbels/doodles maken.. de puntjes zijn ook perfect voor zentangle dus die tekeningentjes zou ik er ook in maken.. Ik volg jullie via instagram, heb geen twitter helaas.. maar als ik iets plaats (voor 6-1) ga ik jullie op instagram taggen, Hoop dat dat ook mag!! Leuk!!!

 • Reply kiki slobbe december 31, 2016 at 10:20

  Ik ga erin handletteren! Pas heb ik een handletter boekje gekregen en ik mis nog een schriftje om het in te gaan doen, dat lijkt me echt heel leuk om het daarvoor te gebruiken!
  Ik volg jullie allebei op instagram 😉

 • Reply Angela januari 1, 2017 at 22:57

  Ik denk dat ik het ga gebruiken voor lijstjes, ik maak overal lijstjes van ^_^

 • Reply Lisa januari 3, 2017 at 12:40

  Wat een leuk boekje! Een van mijn voornemens voor 2017 is om naast Goodreads eindelijk eens actief te gaan gebruiken ook allerlei boekgerelateerde lijstjes handmatig bij te houden en hoe kan dat beter in dit notitieboekje. TBR lijst, boeken die ik eindelijk in 2017 eens ga oppakken, bijpassende thee/snacks bij bepaalde boeken, gelezen boeken. Helaas ben ik geen tekentalent dus ik zie het vooral als uitdaging om door tekst zulke boekjes eigen te maken 🙂

 • Reply Jaike januari 3, 2017 at 13:55

  Voor mij zal dit een notitieboekje worden waarin ik, net als jij doet, mijn ongelezen boeken bij ga houden. Het wordt voor mij een Goodreads 2.0. Het moet eigenlijk een overzicht worden van alle boeken die ik in 2017 lees, mijn TBR, boeken die ik gekocht heb en boeken die uitkomen.

 • Reply Esther januari 5, 2017 at 15:54

  Ik zou net als jij mijn ongelezen boeken bijhouden, de boeken beoordeel ik in mijn boekje, ik hou bij welke boeken ik wanneer gekocht heb en ik maak 5 top lijstjes. 🙂

 • Reply Sarina Bouwmeester januari 6, 2017 at 15:17

  Ik volg jullie beide al op Instagram, mijn username is @if.i.read. Ik vind een Bullet Journal een supergaaf idee, en als ik hem zou winnen zou ik het gebruiken om alle ideeën voor instagram en mijn blog, en als goodreads op papier gebruiken!

 • Reply Zoë januari 6, 2017 at 16:33

  Zo leuk dit!
  Ook zo leuk dat Emmy dit doet, ik heb daardoor je blog ontdekt en ik vind hem geweldig! Maar als ik het boekje zo winnen zou ik hem vullen met aantekeningen, kaarten en tekeningen over het verhaal waar ik nu mee bezig ben. Dus waarschijnlijk ou hij dan helemaal vol staan met kaarten van die wereld en tekeningen van die personages!

  Ps. Ik volg jullie nu op instagram en Twitter☺️

 • Reply Lindsey januari 6, 2017 at 16:41

  Oke. Omdat mijn tekenkunsten echt ver beneden kleuterniveau zijn, bespaar ik je de details van mijn creaties (TENZIJ ik er écht mijn best op doe). Dus ik zal het notitieboekje gebruiken voor al mijn onzinnige sappige popcornroddels die ik graag met popcorn mensen wil delen. Oh en natuurlijk ideeën voor de blog, favoriete quotes, TBR lijstjes (die echt veeeeel te lang gaan zijn, dus daar heb ik meerdere notitieboekjes voor nodig) en korte samenvattingen voor recensies. JAJA. Dat was het wel zo’n beetje. ?. En ik volg jou en Emmy natuurlijk al heeeeeeeeeel lang. Joe.

 • Leave a Reply

  Back to top