Welkom bij Leesmee.nu

Posted on september 1, 2014 in Persoonlijk

Eindelijk is het zover. Mijn eigen blog is online, welkom!
Ik vind het ontzettend spannend, maar dat gaat vast helemaal goed komen. In dit artikel vertel ik over mijn blog, Leesmee.

Leesmee
Allereerst een stukje over mijn naam. Ik had ontzettend veel moeite om een goede naam te verzinnen. Ik hoefde niet perse iets in het Engels, maar al snel kwam ik er achter dat Engelse woorden beter klonken dan Nederlandse woorden. Zo vond ik ‘Between the lines’ erg leuk, maar als je dat vertaald naar ‘Tussen de lijnen’ vond ik het veel minder.
Opeens had ik een geweldig idee! Leesmee/Le Esmee! Ik was ontzettend blij, maar toen ik op internet keek naar mogelijke domeinen zag ik dat .nl/.com/.net al bezet waren. Verdrietig ging ik weer verder opzoek.
Uiteindelijk besefte ik dat het mij niet uitmaakt welk domein het is en dat Leesmee gewoon voor mij de beste naam is en toen was www.leesmee.nu geboren.

Bloggen
Naast de recensies zullen er verschillende rubrieken verschijnen zoals ‘Weekend read’, ‘Mijn favo’ en natuurlijk de TTT van De Lady Library!
Sommige artikelen (stellingen) zullen interactief zijn, zodat jullie ook je eigen mening kunnen delen. Op Leesmee wil ik vooral de lezers enthousiasmeren over boeken die ik geweldig vind of laten weten waarom ik een boek niet geweldig vind.
Mijn streven is om iedere dag een artikel te plaatsen, maar aangezien ik in mijn laatste schooljaar zit, weet ik niet hoe dit in de toekomst gaat.

Social media:
Follow my blog with Bloglovin
Instagram
Twitter

Ik wens jullie veel plezier op mijn blog en ik hoop dat jullie het even leuk gaan vinden als ik!

Liefs, Esmee

6 Comments

 • Reply Ellis september 1, 2014 at 08:58

  Leuk Esmee! xD

 • Reply Thyrze september 1, 2014 at 10:14

  Leuk Esmee! Ben benieuwd ;D

 • Reply Marjolijn september 1, 2014 at 15:47

  Ahh helemaal leuk dat je site nu online staat!
  Hierbij heb je vast 1 vaste bezoeker:)

 • Reply Lisanne september 1, 2014 at 16:17

  Leuk hoor Esmee! Ik ga je volgen, ben benieuwd 🙂

 • Reply Nadine september 5, 2014 at 20:39

  Heel veel succes Esmee! Ik volg je blog 🙂

 • Reply Jessica september 30, 2014 at 12:26

  Leuk! Mijn blog staat ook online sinds 1 september 🙂 Gefeliciteerd met het 1 maand jubileum 🙂

 • Leave a Reply

  Back to top