Wat een veranderingen!

Posted on februari 22, 2016 in Persoonlijk

Als je mij een jaar geleden zou vertellen hoe mijn leven er nu uit zou zien, zou ik dat niet geloven. Ik ben ontzettend trots wat ik nu bereikt hebt en wilde jullie even een update geven met alle veranderingen (vooral omdat er weinig nieuwe artikelen op Leesmee zijn de laatste tijd).

Een aantal maanden geleden schreef ik een artikel dat ik niet lekker in mijn vel zat en tegen het overspannen aan. Ik heb toen veel dingen op een laag pitje gezet, zoals mijn blog en de vele oppas adresjes. Ik heb mij toen vooral gefocust op mijn eindstage en mag nu met veel plezier vertellen dat ik dit met een 8,5 heb afgerond! Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin gehad en directie vroeg of ik wilde blijven. Zij hebben in de groep waar ik stage loop een leerkracht voor vier dagen nodig. Dezelfde school, dezelfde klas, dezelfde kinderen én ik krijg nu betaald en kan gewoon mijn scriptie en werkstukken afronden. Het gaat de komende maanden druk worden, maar het maakt mij erg blij om te weten dat ik het schooljaar met de kinderen kan afronden.
Dat gezegd te hebben, heb ik helaas de keuze moeten maken om te stoppen met werken bij de bibliotheek. Vier dagen voor de klas staan én school afronden én nog werken bij de bibliotheek. Echt ontzettend jammer, want ik heb er echt van genoten en het was ontzettend leuk om met mijn collega’s te werken. Iedere werkdag was ontzettend gezellig. Maar het wordt teveel als ik het blijf doen, misschien weer in de toekomst…
Daarnaast is een aantal maanden geleden ook mijn relatie van vier jaar geëindigd. De reden dat ik dit nu vertel is vanwege het feit dat jullie weleens dingen over hem lazen of foto’s zagen, zo is hij ook mee gegaan naar YALC afgelopen zomer.
Het werkte niet meer en wij hebben beide besloten om er mee te stoppen. Ik had hier in het begin heel erg moeite mee, wat mij ook niet bepaald hielp met relaxen. Ik heb er nu wel vrede mee.
Wat bloggen betreft… ik ben het langzaam weer aan het opbouwen. Af en toe een recensie als ik een boek heb gelezen én veel enthousiasme heb om een recensie te schrijven (wat ik in het verleden erg moeilijk vond). Het streven is nu om om de dag een artikel te plaatsen, maar dat lukt helaas niet altijd. Ik heb wel meer rust als het niet lukt. Liever dat ik iets goeds plaats, dan iets snel afgerond omdat ik mijn blog actief wil houden.
Ik lees boeken die mij erg leuk lijken, ik ga naar leuke events, doe leuke dingen met blogvriendinnen en voel langzaam weer de liefde voor bloggen terug keren. Het is niet meteen veel verandering, maar het feit dat ik Leesmee weer leuk vind om te bezoeken, zegt al heel veel!
47c702a05e6a812214f64ed7fef870b3
Veel veranderingen, maar ik zit veel beter in mijn vel dan een aantal maanden gelezen. Zoals Joost en Augustus het eerder zeiden; I’m on a roller coaster that only goes up, my friend. En dat voelt pretty damn good!

9 Comments

 • Reply Emmy februari 22, 2016 at 10:15

  Je verdiend het lieve Esmee <3

 • Reply Madelon februari 22, 2016 at 11:39

  Ah wauw, wat een mooie eindscore om je stage met een 8,5 af te sluiten. En wat een eer dat daar dan ook nog een baan uitgerold is! Gefeliciteerd!

 • Reply Jessica februari 22, 2016 at 15:26

  Wat fijn om zo’n positief artikel te lezen meid! 😀 En gefeliciteerd met je baan!

 • Reply Marcia februari 22, 2016 at 16:36

  Wat fijn dat je een baan hebt overgehouden aan je stage! Kan je er ook na je afstuderen blijven? 🙂

 • Reply zwartraafje februari 23, 2016 at 18:47

  Wat een mooi resultaat. Tof dat je harde werk ook met een mooie score werd beloond. Ook super leuk dat je terug met plezier van je blog kan genieten.

 • Reply Nicole februari 24, 2016 at 11:43

  Wat fijn, dat het na een wat moeilijkere periode weer beter gaat.
  Heel veel succes met het afstuderen en je baan 🙂

 • Reply Ellis februari 25, 2016 at 09:43

  Goed gedaan Snoezie. En wat om weer een stralende kanjer van een Esmee te zien.

 • Reply Melisa februari 25, 2016 at 18:46

  Good for you girl! <3 blij dat je je wat beter voelt!

 • Reply Story addict maart 5, 2016 at 22:12

  Ik volg je nog niet zo heel lang (dat ‘volgen’ klinkt altijd enger dan het is, vind ik :p), maar goed om te lezen dat je weer wat lekkerder in je vel zit 🙂 En wat een supermooi cijfer heb je gehaald! Jammer dat je je baantje bij de bieb op moest zeggen, maar aan de andere kant: lid blijven kan sowieso, toch? 🙂 Leuk iig dat je het jaar met ‘je eigen kindjes’ mag afmaken.

 • Leave a Reply

  Back to top