Wacht op mij (Wait for me #1) – Jennifer L. Armentrout

Posted on augustus 8, 2017 in Leeservaring/ New Adult/ Z&K

Dit boek staat al jaren op mijn TBR lijst, maar dankzij de Wacht op mij readathon van Zomer & Keuning ben ik vorige week pas begonnen met lezen.

Ieder meisje dat dit boek leest, wordt halsoverkop verliefd op Cam!
Wacht op mij van J. Lynn (pseudoniem van Jennifer L. Armentrout) gaat over Avery en Cam. De laatstgenoemde verovert de harten van duizenden meisjes. Ben jij de volgende? Als je dit boek gaat lezen, valt dat bijna niet te voorkomen!
Cam is namelijk ontzettend sexy, lief, en eh… hadden we al gezegd dat hij onweerstaanbaar sexy is? Maar Avery heeft zo haar eigen shit te verwerken, en daarbij kan ze het niet gebruiken dat Cam te dichtbij komt. En dan nog een stapje dichterbij… Aan de andere kant: hoe kan ze hem nu weerstaan? Dat is haast onmogelijk!

Het duurde twee pagina’s om te zorgen dat ik verliefd werd op dit boek. Totaal niet verwacht, want IJskoud en de eerste helft van Vurig (zover ben ik gekomen) vond ik echt heel stom. Dat lag gedeeltelijk aan de schrijfstijl, maar ook aan de houding van de mannelijker hoofdpersoon.
In Wacht op mij herkende ik dat helemaal niet! Ik was meteen gek op ‘Blauwoog’ en vond Avery soms echt een beetje stom in haar reacties naar Cam. Cam heeft zoveel geduld en humor dat het gewoon onmogelijk was om niet een beetje een crush op Cam te krijgen. Dit boek voelde gewoon meteen goed vanaf het begin en ik wilde gewoon veel lezen over Cam en Avery en andere gekke personages zoals Jacob, Brittany en Ollie.

De quote’s zijn in Wacht op mij zijn prachtig, hilarisch en herkenbaar. Ik zat meerdere malen te gniffelen, wat mijn ‘Londen Reisgenoten’ gedurende de reis naar huis misschien een beetje zenuwachtig maakte. Wie heeft er nou een schildpad genaamd Raphael (Teenage Mutant Ninja Turtles, anyone?)?!
Niet alleen de quotes waren herkenbaar (ik ging helemaal stuk toen Harry Potter werd genoemd) maar ook de manier waarop Avery op bepaalde dingen reageerde zoals het daten. Ik werd er net zo nerveus van als Avery, haha! Lichtelijk neurotisch, wat je uiteindelijk wel begrijp als je erachter komt wat Avery al die jaren geheim houdt.

Wacht op mij vond ik zo’n fijn verhaal dat ik mijzelf moest tegenhouden om het boek niet meteen opnieuw te gaan lezen. Hoewel ik het in eerste instantie niet van plan was, heb ik deel twee, Ga voor mij, erbij gepakt. Als ik niet meer kan genieten van Cam in de hoofdrol, dan kies ik wel voor Cam in de bijrol.

Bizar hoe boeken van één auteur zo kunnen verschillen, maar wat Wacht op mij betreft ben ik fan! Heerlijke schrijfstijl van Jennifer L. Armentrout komt in dit boek goed naar voren. ★★★★,5

No Comments

Leave a Reply

Back to top