Voor altijd verliefd (Verboden vrucht #3) – Abbi Glines

Posted on juli 3, 2015 in Leeservaring/ New Adult

De eerste twee boeken over Blaire en Rush heb ik in twee dagen uitgelezen. Wat volgens mij wel zegt hoe verslavend ik de boeken van Abbi Glines vind. Na het lezen van Nooit verliefd ben ik meteen in Voor altijd verliefd begonnen. Heerlijk!

Rush had beloofd voor altijd bij haar te blijven Maar beloftes kunnen gebroken worden. In tweestrijd tussen de liefde voor zijn familie en zijn liefde voor Blaire, moet Rush een manier vinden de een te behouden zonder de ander kwijt te raken. Maar helaas is er geen plaats voor beide. Blaire geloofde in haar sprookje, maar het is onmogelijk om in een fantasiewereld te leven. Haar liefde voor Rush en haar wens om een gezin te stichten blijven haar doen geloven dat ze een manier kunnen vinden om het te laten werken. Totdat ze moet beslissen wat het best is voor haar en de baby. Ook al breekt daardoor haar hart. Kunnen ze samen niet een manier bedenken om verliefd te blijven voor altijd?

Mijn gevoel is dat de boeken van Abbi Glines steeds leuker worden, want Voor altijd verliefd vind ik op dit moment het leukste van de drie Blaire en Rush boeken. Na het dichtslaan van de eerste twee delen, miste ik de personages en het lukte mij gewoon niet om een ander boek op te pakken. De schrijfstijl en het drama is zo ontzettend verslavend dat ik niet kon en niet wilde stoppen met lezen.

Wat ik stiekem erg leuk vond en wat niets met Blaire en Rush te maken heeft, was dat Abbi Glines een geweldige manier heeft bedacht om te voorspellen welke Rosemary Beach boeken in de toekomst volgen. Doordat Della zo terloops wordt genoemd, wist ik al dat er een boek over haar (en Woods) gaat komen. Het voelde eerlijk gezegd wel wat random, aangezien het niets met het verhaal te maken had.
De Rosemary Beach heeft geloof ik op het moment meer dan 10 boeken op haar naam staan, waarvan personages al in de eerste drie delen voorbij komen. Gelukkig maar, want ik wil deze personages nog niet gedag zeggen!

4 half Ster

No Comments

Leave a Reply

Back to top