Vijf redenen waarom de ‘Hunted Magic’ box fantastisch is

Posted on januari 16, 2017 in Jeugd

Voor het eerst gaat Celebrate Books een junior box (Hunted Magic) uitgeven, wat natuurlijk ontzettend tof is. Deze box verschijnt deze maand tegelijkertijd met de Cinderbox en daarom bedacht ik drie redenen waarom ik deze box fantastisch ga vinden.

Reden 1: jeugdboeken zijn geweldig. Ken je Percy Jackson, Harry Potter en Lockwood? Dit zijn toffe jeugdboeken die goed passen bij het thema en het boek in de ‘Hunted Magic’ box. Het stukje ‘vanaf 10 jaar’ houd je misschien tegen, maar officieel is de leeftijd voor de Percy Jackson boeken 9+. (En deze boeken zijn bae.)

Reden 2: nu al veel liefde voor het boek. Stiekem weet ik al welk boek in deze box zit, omdat Emmy en ik vaak Sandra mogen helpen. Vorig jaar werd deze titel al genoemd als optie voor in de box en ben ik de flaptekst gaan opzoeken. Ik viel meteen voor het verhaal. Het klonk net zo mysterieus als Robijnrood, dat ik meteen zei dat dit boek in een box moest komen. Vooral omdat veel jeugdboeken door YA lezers worden gelezen en dit boek zou daar mooi bij passen.


Reden 3: prachtige cover.
De Nederlandse uitgever heeft gekozen voor de originele cover en deze vind ik echt supermooi. Het straalt de mysterie van het verhaal erg goed uit.

Reden : de goodies uit deze box zijn on point. De goodies zijn allemaal uniek en passen PERFECT bij het boek.

Reden 5: het boek heeft in de NY Bestseller lijst gestaan. Volgens de website maar liefst 40 weken lang! (Ik zag trouwens ook een mega toffe boektrailer, maar die houden jullie nog van mij tegoed.)

Er zijn nog een paar ‘Hunted Magic’ boxen over, dus bestel snel!

2 Comments

 • Reply Emmy januari 17, 2017 at 09:28

  Jaaaaa deze box <3

 • Reply Isabelle januari 23, 2017 at 21:23

  Ik ben zo benieuwd naar deze box! Ik denk te weten welk boek het is en die lijkt me heeeeerlijk!
  En nog een reden; het fijne prijsje 😉

 • Leave a Reply

  Back to top