Verslag Storytel + WIN!

Posted on maart 9, 2015 in Fotoverslag/ Persoonlijk/ Win

Ja je leest het goed! Naast mijn verslag over Storytel, mag ik iets ontzettend leuks weggeven! Kijk snel voor meer informatie!

Een paar maanden geleden was ik aanwezig bij de lancering van Storytel, een soort Netflix voor luisterboeken. Ik ontving een code, waardoor ik een maand gratis naar Storytel kon luisteren. Vandaag vertel ik jullie over mijn ervaringen.

Wat is Storytel?
Storytel is vergelijkbaar met Netflix; je koopt een code of sluit een abonnement af en je kan vervolgens onbeperkt boeken beluisteren. Het aanbod is een combinatie van Engelse en Nederlandse boeken. Aangezien Storytel nog niet erg lang in Nederland is, zijn er meer Engelse dan Nederlandse boeken. Het Nederlandse aanbod wordt wel iedere week groter.

Mijn mening over Storytel
+ Je hebt niet perse de app nodig om Storytel te beluisteren. Ook op de computer kon ik tijdens het werken aan werkstukken luisteren naar een boek.
+ Ik vind het heerlijk om naar Storytel te luisteren! Eventjes voor ik ga slapen of tijdens het lopen/fietsen naar school of stage. Doordat je kan aangeven hoelang je wil luisteren, voorkom je dat het geluid heel de nacht blijft aanstaan!
+ Als je vindt dat de inspreker te langzaam spreekt, is er ook een optie om het sneller maken. Ik heb dit voor de grap uitgeprobeerd en het is hilarisch! Vooral als je de tekst x2,0 doet! Handig als je een boek sneller wilt beluisteren.
+ Je hoeft niet perse een abonnement aan te schaffen, want je van ook een giftcard kopen voor een aantal maanden. Je krijgt dan een code en na een maand (of meer als je die code hebt gekocht) loopt het vanzelf af!
+ Young adult is ook een genre! Heel fijn, want vaak wordt dit niet als een genre gezien. Je kan dan heel makkelijk zoeken naar leuke boeken. Als je niet van ya houdt, bekijk je gewoon een ander genre.
– Het Nederlandse(!) aanbod is nog niet heel erg uitgebreid, maar er komen wel wekelijks nieuwe boeken bij. Het Engelse aanbod daarentegen is wel erg groot! Zo kan je naar de Percy Jackson boeken, The Selection trilogy en Beautiful creatures boeken luisteren.
– Ik vind de prijs best hoog. Je betaald €14,90 per maand en dan kan je onbeperkt boeken beluisteren. Ik ben eens student en heb niet een vast inkomen, dus ik vind de prijs te hoog om een abonnement af te sluiten. Ik begrijp de prijs ook wel, want er zit veel tijd en geld in om een luisterboek op Storytel te zetten. Als je het vergelijkt met het kopen van luisterboeken, is Storytel wel goedkoper.

Wat ga ik weggeven?
Ja, nu wordt het pas echt leuk voor jullie! Ik mag namelijk  twee codes weggeven, zodat twee gelukkige mensen straks een maand gratis kan luisteren! Hier moet je alleen wel wat voor doen:

 • Like de Facebook pagina van Storytel
 • Vertel mij waarom jij de winnaar moet zijn van één code. Met alleen ‘Ik doe graag mee’ haal je mij natuurlijk niet over om jou te kiezen. Verzin iets leuks, dan is de kans groter dat je wint.

Voor het gemak heb ik een rafflecopter pagina gemaakt, zodat je de opdrachten kan afvinken. Je maakt pas kans als je aan beide opdrachten hebt voldaan.
De winactie duurt tot 20 maart 2015. Veel succes!

a Rafflecopter giveaway

5 Comments

 • Reply Emmy maart 9, 2015 at 07:47

  Ik ga toch maar meedoen! Zoals je wel weet probeer ik wat gezonder te gaan leven en daar hoort bij dat ik naar mijn werk fiets. Een half uurtje heen en een half uurtje terug. Ik mis die leestijd (dramaqueen) en het muziekluisteren ben ik een beetje zat. Wellicht dat een leuk luisterboek de boel een beetje leuker maakt? 😀

 • Reply Annabel maart 9, 2015 at 11:16

  Ik ben me de laatste tijd wat meer aan het verdiepen in andere vormen van lezen. En luisterboeken heb ik eigenlijk nog nooit geprobeerd. Dus ik ben wel benieuwd of het iets voor mij is.

 • Reply Lilian maart 9, 2015 at 17:58

  IK WIL DIT WINNEN. Want ik heb serieus nog nooit een luisterboek geluisterd. Het lijkt me handig om het op de fiets naar stage te luisteren, zodat ik toch die reading challenge nog kan halen. En stiekem boeken kan lezen terwijl andere mensen tegen me praten in de trein, hehe.

 • Reply Jelle maart 9, 2015 at 23:03

  Dit is een goed stuk! Veel beschreven, plussen, minnen… I like it! Ik zou wel willen winnen, maar alleen om het aan jou te geven haha! Dus maak iemand anders maar blij.

 • Reply Sylvia maart 19, 2015 at 22:21

  Heerlijk ontspannen een boek ‘lezen’ tijdens het koken, stofzuigen en de was ophangen. Dit kan alleen met een luisterboek! Ook tijdens het reizen zou het heel prettig (en praktisch) zijn, geen gesjouw en met je ogen dicht van een boek genieten. Met deze argumenten heb ik toch nog maar even snel besloten om op de valreep kans te maken!

 • Leave a Reply

  Back to top