Verhuizen + boekenkast zenuwen

Posted on oktober 20, 2018 in Persoonlijk

Eindelijk is het zo ver, ik ga verhuizen! (Al weer?) Ja, alleen dit keer ga ik op mijzelf en ik kan niet wachten om mijn boeken, die nu allemaal in de opslag in dozen staan te wachten, weer in een boekenkast te zetten.

Op het moment dat ik deze update schrijf, ben ik bezig met inpakken en het shoppen van meubels. Ik vind het ontzettend spannend, maar ik heb er ook enorm veel zin in.
Mijn nieuwe huis, een drie kamer appartement, is vlak bij de metro, een aantal winkels naast het appartement, ik ga vlak bij mijn werk wonen en  het appartement heeft een BAD! Ja, ik kan eindelijk weer lezen in bad! (Stiekem kijk ik hier nog het meeste naar uit, haha!)
Toen ik hoorde dat ik een extra slaapkamer zou krijgen wist ik meteen dat dit de logeerkamer/boekenkast kamer zou worden.

 

Het gaat best confronterend zijn om mijn boekenkasten te vullen, omdat ik mega veel boeken heb. Gelukkig krijg ik hulp van mijn beste vriendin, Marjolijn, om mijn kasten in te richten. Wij gaan er meteen een sleepover van maken, want één dag kasten inrichten is niet genoeg tijd.
Hoe hebben jullie de boekenkasten ingedeeld? Op kleur vind ik ontzettend mooi, maar ik ben bang dat ik de boeken dan niet meer terug kan vinden. Op uitgever heb ik nu en ik moet zeggen dat mijn boekenkast er op bovenstaande foto er ook netjes uitziet.
Er komen drie diepe boekenkasten in mijn kamer en dan eentje (of misschien twee) in de woonkamer met mijn mooiste en lievelingsboeken. Nu ik dit schrijf vraag ik mij af of al mijn boeken gaan passen, maar dat merk ik vanzelf wel. Ik kan altijd nog een kast erbij kopen of boeken weggeven, al gaat mijn voorkeur naar de eerste optie.

Zouden jullie het leuk vinden om een artikel te lezen met foto’s van mijn boekenkasten? 

4 Comments

 • Reply Katja oktober 20, 2018 at 07:51

  Heel veel succes en plezier met verhuizen!

 • Reply Emmy oktober 20, 2018 at 08:22

  Ik kijk er zo naar uit om je nieuwe kasten te bewonderen!

 • Reply zwartraafje november 3, 2018 at 16:06

  Ja natuurlijk willen we het eindresultaat van jullie gepuzzel zien. Echt zo’n fijn vooruitzicht om al die boeken uit hun dozen te mogen bevrijden. Hopelijk voelt je appartement binnen de kortste keren als jouw plekje.

 • Reply Birgit november 28, 2018 at 09:49

  Bedankt voor het delen van je leuke blog! Ik hoop dat het lukt

 • Leave a Reply

  Back to top