Unboxing: World of Wizardry augustus 2017

Posted on september 1, 2017 in Unboxing

Op YouTube vond ik laatst een unboxing van de Harry Potter box. Ik ging op onderzoek en kwam toen bij het bedrijf GeekGear. Nieuwsgierig als ik ben, besloot ik mij voor één maand op de World of Wizardry te abonneren.
Ik kreeg midden augustus een mailtje dat de boxen tussen 21 augustus en 26 augustus verzonden zouden worden. De box kwam gisteren (31 augustus) binnen, dus heeft er niet lang over gedaan!

Als eerste zag ik het T-shirt. Ik had van te voren maat M besteld en hoewel het shirt wat lang was, paste het perfect! En ik vind het ook helemaal niet erg als een shirt wat langer is. Deze maand staat er een illustratie van Dobby er op, met er onder ‘Free elf’.

Voor de derde keer op rij (weet ik vanwege unboxings online) zit er een pin in. Volgens mij is het nu ook mogelijk om een pin abonnement te kopen of om ze los te bestellen. Er zijn drie versies van, een gewone, zilveren of gouden McGonagall.

Een prachtige art van Luna, met handtekening van de auteur. Bijzonder mooi!

Nog zo’n prachtige art! Van deze art waren twee verschillende, deze of een witte. Ik ben erg blij met deze versie, want ik vind ‘m veel mooier!

Ik dacht eerst dat dit Hermelien was, maar later bedacht ik mij dat het ook Ginny kon zijn. Hoe dan ook, Pip is er al dol op.

Een poster, maar van dik, glanzend papier. Ik kijk er naar uit om deze in het nieuwe huis op te hangen. (Als je een andere ‘House’ had gekozen, had je ook een andere poster gehad, check het filmpje hier onder)

In de box zat ook een metalen (replica) cup van Helga Hufflepuf. Heel tof en staat ook mooi in de boekenkast!

(Mijn excuus voor het beeld, ik filmde dit voor Instagram Stories)

Over de World of Wizardry box:
– Ik betaalde mijn één maand abonnement via Paypal en dat kostte mij (incl verzendkosten) €29,88. In Ponden is de box per maand 19,99 excl verzendkosten. Ligt dus beetje aan de koers hoeveel het ons zal kosten.
– Je kan kiezen voor een één maand, drie maanden, zes maanden en twaalf maanden abonnement. Ik heb na deze toffe box een drie maanden abonnement genomen, dat is dan weer iets goedkoper dan losse boxen (Wat ook mogelijk is)
– Dit is de normale World of Wizardry box, maar je kan ook een World of Wizardry PINZ box en World of Wizardry wearable (met alleen kledingstukken) kopen. Er zijn ook andere thema boxen, maar ik richt mij op de Harry Potter box.
– Je kan via de GeekGear website de goodies uit de vorige boxen ook los kopen.
– Op YouTube staan mega veel unboxing filmpjes, om een idee te krijgen wat er allemaal in de vorige boxen zat.
– Als je de box besteld moet je je kledingmaat door geven (ik gaf M door), maar ook welke Hogwarts House je wilt. Wanneer je geen keuze kan maken, kan je er ook voor kiezen om ‘Any house’ te kiezen. Het zal dan iedere maand een verrassing zijn welke ‘House’ je krijgt.

Ook benieuwd naar deze box? Als je je aanmeldt via deze link, maak ik kans op een gratis box! 😉

6 Comments

 • Reply Emmy september 1, 2017 at 08:46

  Door jou heb ik ook een box besteld!

 • Reply Anouk september 1, 2017 at 12:31

  Wat een toffe box!

 • Reply Thyrze september 1, 2017 at 17:52

  Wat een leuke box Esmee! Wie weet ga ik dit ook een keer proberen 🙂

 • Reply Do september 2, 2017 at 17:34

  Wat een leuke box. Ik vind de print en de poster het leukste 🙂

 • Reply Marcia september 2, 2017 at 19:11

  Normaal gezien houd ik niet van book boxen en goodies, maar dat tshirt van Dobby is wel heeeeeel cute! <3 misschien moet ik de website van deze box toch eens bekijken 😉

 • Reply zwartraafje september 3, 2017 at 23:30

  Ik heb hier echt een hele waslijst met boekige boxen maar tot nu toe waren de Engelse en Amerikaanse steeds vrij kostelijk door de verzendkosten. Dit bedrag valt eigenlijk veel beter mee én dat paarse T-shirt is echt superleuk.

 • Leave a Reply

  Back to top