Unboxing van vakantiepakjes

Posted on augustus 21, 2016 in Haul

Ik ben inmiddels weer terug in Nederland! Het was een heerlijke vakantie, maar thuiskomen is ook altijd weer fijn. Zeker als er een aantal pakjes op je liggen te wachten! Vakantiepakjes zijn de beste!

In totaal lagen er vijf vakantiepakjes op mij aan het wachten. Van een aantal wist ik wat er in zat, maar bij twee niet. Mega spannend natuurlijk!

Unbox 1

In het eerste pakje zat het boek Popquiz. Dit boekje heeft meerdere tekeningen van bekende mensen en het is aan de lezer om deze te raden. Ik had er al even doorheen gebladerd, maar het was lastiger dan ik dacht!Unbox 2

Ook kreeg ik het boek Avocado. Past helemaal bij mij, omdat ik (voor de vakantie) bezig was om geen suiker eten en gezonder te gaan leven. Ik zag al een aantal heerlijke recepten. Unbox 3

Bij boekhandel De Vries won ik het boek Een heel bijzonder meisje. Ik ga tijdens Literatour naar het Hapjes en Sapjes event van deze boekhandel en daar is auteur Anna van Praag ook aanwezig. Unbox 4

Van uitgeverij Q kreeg ik Phobos, een boek waar ik erg nieuwsgierig naar ben. Een soort Selectie in de ruimte, I love it! Ik heb al een aantal wisselende verhalen over dit boek gehoord, dus ben benieuwd wat ik ervan ga vinden. Unbox 5

Het laatste boek wat in de pakjes zat, is Vurig. Ik ben dol op de New Adult boeken van Z&K, de uitgever van o.a. Colleen Hoover en Jennifer L. Armentrout. Ik weet nu al dat ik van dit boek ga genieten.

De belangrijkste vraag is nu: welk boek ga ik als eerste lezen?

5 Comments

 • Reply nienke augustus 21, 2016 at 12:37

  Wat een leuke pakjes lagen er op je te wachten! Ik ben onwijs benieuwd naar Phobos, dus ik kijk uit naar je recensie 😀

 • Reply Marcia augustus 21, 2016 at 18:54

  Ik zou Phobos als eerste oppakken, wat een heerlijk boek! Ik heb wel wat kleine aanmerkingen, maar het is zeker een boek waarvan je van begin tot einde zult genieten 😀

 • Reply Ellis augustus 22, 2016 at 11:11

  Oehhh, Avocado!
  Ik ben gek op avocado xD

 • Reply Madelon augustus 22, 2016 at 11:29

  Leuke pakjes!

 • Reply zwartraafje augustus 24, 2016 at 17:23

  Ha, geen suiker eten. Ik vrees dat dat lekkere feestje van zaterdag daar niet echt bij gaat helpen. 😉 Eigenlijk gebeurd dat iedere keer dat ik me voorneem om vanaf nu echt héél héél braaf te zijn. Dan krijg ik twee dagen later drie uitnodigingen voor feestjes. De ene keer pizza’s, een andere keer een High Tea en de derde keer pannekoeken omdat er iemand jarig is ofzo. Dat afvallen wil dus niet zo goed lukken bij mij. 🙂

 • Leave a Reply

  Back to top