Celebrate Books unboxing #1: Fandom

Posted on april 27, 2016 in Unboxing/ Young Adult

Al maanden keek ik hier naar uit, dat de eerste Nederlandse boekenbox hier verkrijgbaar zou zijn. Meer dan een jaar geleden begon ik rond te vragen of mensen zo’n box zouden zien zitten en dit werd gelukkig opgepakt door Sandra van Mook. Nu is het eindelijk zover; ik heb de eerste Nederlandse boekenbox in huis!

IMG_3269

Hier is ‘ie dan! De Celebrate Books box met het thema Fandom. Ik wist bij een aantal items al wat er in zat, aangezien Emmy en ik Sandra hielpen met brainstormen. Dat maakte de verrassing er zeker niet minder op en kon ik niet wachten om de box open te maken.
IMG_3270IMG_3272Als eerste zag ik dit leuke kaartje met informatie over de inhoud van de box. Ik was erg benieuwd wat voor goodie er van Independent Films in zat, want dat verschillende per box.
IMG_3273Als eerste zag ik dit muziek doosje van Harry Potter. Wanneer je aan het hendeltje draait, hoor je de theme song van de Harry Potter films. Ik ben hier echt zo gelukkig mee, echt geweldig dat hij in de box zat!
IMG_3274De volgende goodie die ik vond was deze Mockingjay pin. The Hungergames zijn mijn favoriete YA boeken, dus ik was ontzettend happy om een item van deze serie te vinden. Er zijn per film verschillende pinnen uitgekomen en deze had ik nog niet!
IMG_3275IMG_3276In dit leuke groene zakje zat een ketting van Harry Potter and the deathly hallows. Ik wilde al heel lang zo’n ketting hebben! Ook hiervan waren verschillende versies, omdat ik zag dat Ellis een gouden had gekregen. Super cadeau!
IMG_3277Ook zaten deze twee mooie kaarten in de box. Ik vind de quote van Lauren Kate echt heel mooi en hoe gaaf is het dat zij het gesigneerd heeft! Sandra heeft de kaarten naar Lauren Kate opgestuurd om ze te laten signeren. Daarnaast is een typische fandom kaart met een wegwijzer naar verschillende fandom landen, ontworpen door Emmy van Zon en Maan. Beide kaarten ga ik een mooi plekje geven in mijn kamer.
IMG_3278Wat er ook in de Fandom box zat waren deze sticky bookmarks. Ik had ze al vaker zien liggen in boekhandels, maar nog nooit uitgeprobeerd. Dat ga ik dus snel doen! Vooral de bovenste vind ik heel gaaf.
IMG_3279Als laatste waren er nog een aantal boekenleggers, kaarten en foldertjes. Hoe prachtig is de boekenlegger van De Kroon?!
IMG_3280Haha, grapje! Want hoe kan ik nou het boek, het belangrijkste item van de box, vergeten?! Carry on van Rainbow Rowell, een boek dat dikker was dan ik had verwacht. Ik heb Fangirl (waar Carry on een rol speel) nog niet gelezen, maar ik denk dat ik mijn nieuwsgierigheid niet kan bedwingen en meteen in Carry on ga beginnen.

IMG_3265

Iedere keer dat Sandra, Emmy en ik gingen brainstormen over deze box moest ik ‘OMG’ roepen, want de box zou zo gaaf worden! Ik ben er ontzettend blij mee en hoop dat er nog veel meer gave boxen uit mogen komen. 
In juli verschijnt de volgende box met het thema ‘Reaching for the stars’, waar ik wederom  zeer naar uitkijk! Ga jij de Celebrate Books box ook aanschaffen? 

4 Comments

 • Reply Annabel april 27, 2016 at 07:14

  Je kan Carry On prima lezen zonder dat je Fangirl gelezen hebt. Ik vond de box echt heel leuk en ga de volgende ook zeker bestellen!

 • Reply Emmy april 27, 2016 at 08:08

  Ik kijk nu al zo belachelijk veel uit naar juli!

 • Reply Jessica april 27, 2016 at 13:38

  Ik had inderdaad ook niet door dat het boek zo dik zou zijn! De box vind ik helemaal geweldig, en de volgende is uiteraard allang besteld 😀

 • Reply Madelon april 27, 2016 at 13:45

  Ik vind die laatste foto echt zo leuk!

 • Leave a Reply

  Back to top