Unboxing Boekenkraam bestelling

Posted on mei 8, 2016 in Haul/ Persoonlijk/ Unboxing/ Young Adult

Een aantal weken geleden ontving ik mijn laatste bibliotheek salaris en ik had daar meteen een goed idee voor; een fijne Boekenkraam bestelling plaatsen met een aantal mooie koopjes waar ik al lang op zat te azen. 

IMG_3374

Echt een enorme doos, maar dat had ik al verwacht. Ik kocht namelijk 8 boeken voor 32 Euro, echt een prachtig koopje!

IMG_3375Een kleine sneek peek van wat er in de doos zit. Kan je de boeken al raden?
IMG_3376Als je de Shopaholic boeken zei, dan had je het goed! Komende zomer ga ik weer naar YALC in Londen en dit jaar komt daar Sophie Kinsella! Ik lees de Shopaholic boeken al jaren, sinds mijn 16e en ik had de gehele serie (die toen uit waren) tweedehands gekocht. Ik vond dat het dus tijd was om deze prachtig felle editites aan te schaffen. Ze passen mooi bij het zevende deel ‘Shopaholic naar de sterren’, maar helaas niet bij het achtste deel.
IMG_3377Ik keek nog even verder (ik wilde tenslotte gratis verzendkosten vanwege de spotgoedkope Shopaholic boeken zat ik er nog lang niet boven de 30 Euro) en zag het tweede deel van Lockwood & Co; De fluisterende schedel. Ik heb ontzettend genoten van het eerste deel in de Lockwood & co serie, dus ik moest echt dit deel ook kopen! Zeker omdat deze zomer het derde deel uitkomt en ik voor die tijd De fluisterende schedel uit wil hebben.
IMG_3378Het laatste boek in dit unboxing artikel is het boek Matilda van Roald Dahl. Nog voor ik een enorme boekenworm was, was ik gek op de film Matilda. Zij was echt mijn rolmodel, vooral omdat ze zo van lezen hield, gave toverkunsten kon doen én een ontzettend leuk strikje in haar haar had. Op mijn werk, in het basisonderwijs, heb ik ook de kinderen dit boek voorgelezen en werd er verliefd op. Nu heb ik eindelijk mijn eigen editie!

Veel boeken erbij, maar ik ben er ontzettend blij mee. Boekenkraam had (en heeft!) weer veel mooie koopjes, dus houd de site goed in de gaten!

9 Comments

 • Reply Annabel mei 8, 2016 at 08:14

  Matilda wil ik ook nog heel graag een keer aanschaffen. Leuke haul!

 • Reply Inge mei 8, 2016 at 08:43

  Wat een super aankoop voor zo weinig geld! Echt een koopje. Heel veel plezier ermee!

 • Reply Madelon mei 8, 2016 at 08:51

  Ik vind die felle uitgave van Shopaholic echt cool! Ik wil ze ook nog eens allemaal scoren ^^

 • Reply Ellis mei 8, 2016 at 09:39

  Oehhh nu heb je de hele serie met die shiny kleurtjes <3 zo mooi!

 • Reply hetboekenik mei 8, 2016 at 10:09

  Woeps, wat een mooie aankopen

 • Reply zwartraafje mei 8, 2016 at 12:38

  Ik heb dezelfde editie van Matilda in de kast staan. Gisteren heb ik al wat zitten rondsnuffelen bij Awesome Books en The Book Depository maar ik vermoed dat ik eerst ook nog even bij Boekenkraam moet gaan kijken.

 • Reply Anouk mei 8, 2016 at 17:38

  Wat een mooie boeken!

 • Reply Annemieke mei 9, 2016 at 15:07

  Heerlijk als er een heel gedeelte van een serie er zo opstaat.
  En Lockwood & Co. <3 Ik zit met smart te wachten op het vierde deel (in het engels) dat in September uit komt.

 • Reply Edriënne mei 12, 2016 at 17:27

  Wat een koopjes! Zijn ze dan tweedehands of beschadigd of iets dergelijks dat ze zo goedkoop zijn? Shopaholic is wel altijd heel awesome 🙂

 • Leave a Reply

  Back to top