Top 10: Personages waar ik me het best mee identificeerde

Posted on april 30, 2015 in Lijstje

Vandaag doe ik weer mee aan de TTT, die Emmy heeft georganiseerd. Vandaag gaat het over personages waar ik mee identificeerde. Hmm. best lastig denk ik!

 • Hermelien (Harry Potter) De eerste moet ik al meteen uitleggen. Ik ben echt niet zo slim als Hermelien en ik ben ook niet dol op studeren. Maar mijn bruine haar zat wel altijd enorm in de war, zeker als het aan het regenen was. Plus had ik net zoals Hermelien tanden die flink naar voren stonden. Eindelijk een personage die dat ook had!
 • Jasmijn (Zes seconden) Hoofdpersoon Jasmijn is getuige van het zes seconden spel dat uit de hand loopt en wil de waarheid achterhalen. Ik herkende dat in mijn persoonlijkheid, omdat ik de waarheid erg belangrijk vind. Daarnaast zou ik het ook uitzoeken, misschien ook wel uit schuld gevoel.
 • Tella (Water en vuur) Tella doet mee met de Zwavelloop, een spel om medicijn voor haar broer te winnen. Ik zou dat ook doen, als één van mijn familieleden ziek zou zijn. Vanwege mijn vasthoudendheid en liefde voor mijn familie zou ik vast ver komen.
 • Tris (Divergent) Het enige waarmee ik met haar identificeerde is het feit dat zij graag gevaarlijke dingen doet. Ik doe dat niet, maar zou sommige dingen graag eens willen uitproberen zoals bungeejumping of ergens uit springen.
 • Arya Stark (Game of Thrones) Vorig jaar had ik mijn haar super kort geknipt en toen leek ik wel een beetje op haar.

Jeetje wat was dat moeilijk! Het lukt mij helaas niet om een lijstje te maken met 10 personages. Ik ben gewoon te uniek om te veel op personages te lijken, hahaha.

3 Comments

 • Reply Annabel april 30, 2015 at 10:54

  Ik kwam ook niet tot nummer tien, maar Hermelien staat ook in mijn lijstje.

 • Reply Marjolijn april 30, 2015 at 20:38

  Ze zouden eens een boek over jou moeten schrijven ! 😛

 • Reply Zwartraafje mei 1, 2015 at 21:52

  Grappig, want ik denk regelmatig dat mijn haar Hermione-neigingen heeft. Soms ziet het er echt uit zoals in de eerste verfilming.

 • Leave a Reply

  Back to top