Top 10: Groene boeken in mijn boekenkast

Posted on juli 2, 2015 in Lijstje

Goodreads is my friends bij deze top 10, aangezien ik hierdoor goed kon zien welke groene boeken ik bezit.

Groen 3

 • Harry Potter en de Halfbloed Prins – J.K. Rowling
  Groen 4
 • Verslaving – Patricia Bonilla
  Groen 7
 • Half wild – Sally Green
  Groen 6
 • Niets te verliezen – Sarah Dessen
  Groen
 • Het teken van Athena – Rick Riordan
  De boeken van Rick Riordan zijn perfect en dit jaar (2016, niet wanneer dit artikel online kwam) ben ik eindelijk begonnen met De Helden van Olympus. Nog even wennen aan de nieuwe personages, maar dat gaat de komende delen vast goed komen.
  Groen 9
 • De geheime tuin – Frances Hodgson Burnett
  Dit boek is echt fatastisch. Denk ik, want ik heb alleen nog de filmeditie gelezen en gezien op dvd. De film zag ik ooit op school en kreeg ‘m jaren later in mijn schoen als Sinterklaas cadeautje. Ik was zo ontzettend blij!
  Groen 5
 • De glazen troon – Sarah J. Maas
  Ik hoor zoveel toffe verhalen over de boeken van Sarah J. Maas, al weet ik nog niet zo goed wat ik van dit boek moet vinden. Ik las de eerste twee hoofdstukken, maar het verhaal trok mij nog niet echt.
  Groen 8
 • Verwoest me – Tahereh Mafi
  Ik was altijd Team Adam, maar door dit deel wankelde dat een beetje. Ik heb (tot mijn grote spijt) alleen Vrees Me en Verwoest me gelezen, maar wil ook snel de andere twee en een half delen oppakken.
  Groen 2
 • De val van vijf – Pittacus Lore
  Deze boeken heb ik nog niet gelezen, maar  I’m number four heb ik een aantal keer op Netflix gezien. Iedere keer word ik zo benieuwd naar deze serie, misschien dat ik het eerste deel binnenkort eens oppak.
  Groen 1
 • Middernacht Gabriëlle – Lara Adrian
  Ik wist van te voren dat ik dol op deze boeken zou zijn, en dat klopte! Het lijkt een beetje op de Soulmates serie, alleen dat wat sexier. Gabriëlle is het eerste deel in deze serie.

Welke groene boeken staan bij jou in jouw boekenkast?

1 Comment

 • Reply Madelon juli 3, 2015 at 10:52

  Yeah! Nu kan ik je TTT even lezen, hihi. Leuke boeken! Ik wil die van Pittacus Lore ook echt nog graag hebben!

 • Leave a Reply

  Back to top