Toffe eboeken voor maar 4,99/5,99!

Posted on juli 21, 2017 in Haul/ Lijstje/ New Adult/ Young Adult

Twee weken terug was ik online aan het kijken voor boeken. Toen kwam zag ik een actie op Bol.com (en andere webshops) dat er eboeken met 50% korting! Ik werd nieuwsgierig, zocht deze boeken op en keek mijn ogen uit!

Hof trilogie – Sarah J. Maas
Waarom het fantastisch is om deze boeken op je ereader te hebben, is omdat je na het lezen van één boek meteen verder naar het volgende deel wil gaan. Daarnaast zijn deze boeken mega dik en zwaar, dus heel handig om ze op je ereader te zetten als je op vakantie gaat. Meer ruimte om nieuwe boeken te kopen! (Deel 2 stond later op de pagina, maar is ook 5,99!)

De Royals (Verleiding) – Erin Watt
Hoewel ik dit boek in een Celebrate Booksbox zat, vind ik het mega fijn om ook het boek op mijn ereader te hebben, aangezien ik alleen mijn ereader en boeken die ik wil laten signeren mee naar Londen neem. De laatste tijd ben ik verslaafd aan NA verhalen en daar pas ‘Verleiding’ ook goed bij.

Magnus Chase  – Rick Riordan
Het tweede boek in de Magnus Chase serie  is nog niet zo lang geleden in het Nederlands verschenen en toch al voor 5,99 te koop als eboek! (Deel 1 is ook 5,99, ik heb ze allebei gekocht.)

Rebel in de woestijn – Alwyn Hamilton
Hoewel dit boek niet is afgeprijsd met 50%, is het bijna onmogelijk om dit eboek voor 2,99 te laten liggen! Ik heb gehoord dat dit boek echt supertof is en aangezien ik een jaar geleden de auteur heb ontmoet, vind ik dat het tijd is om dit boek te gaan lezen.

Er zijn nog meer boeken van Best of YA te vinden de 50% korting op eboeken hebben. Daarnaast zijn veel YA boeken van uitgeverij Moon en Blossom Books al standaard te koop voor 4,99. Mijn zomer kan niet meer stuk met deze goedkope pareltjes!

1 Comment

  • Reply Saartje augustus 20, 2017 at 10:35

    De hof van reeks en de royals had ik ook al gekocht maar ik ga direct eens kijken naar rebel in de woestijn dankjewel voor de ideeën.

  • Leave a Reply

    Back to top