Toffe booksleeves van Books Art Liberty

Posted on januari 26, 2021 in Fotoverslag/ Persoonlijk/ Unboxing

Booksleeves is een concept waar ik graag eerder over had geweten. Dat scheelde echt zoveel beschadigingen!

Een aantal maanden geleden vond ik via via de webshop van Annelies. Het was rond de tijd van Black Friday, waardoor er veel kortingen waren. Zo ook op de booksleeves van Books Arts Liberty.
Als ik korting zie, kan ik mijzelf moeilijk inhouden en kocht vervolgens vier sleeves. Niet alleen voor mijn boeken netjes en veilig te houden, maar ik vond ook sleeves voor mijn ereader en mijn Ipad.

Naast de toffe booksleeves, verkoopt Annelies ook boekige oorbellen en binnenkort ook mondkapjes. De laatste staan nog niet in de shop, maar ik heb ze in de Instagramstories van Books Art Liberty gezien en ze worden echt heel tof!
Er is nu de mogelijkheid om sleeves te pre orderen, zoals de Pride and Prejuidice sleeve, met een mooie quote of de Outlander sleeve. Hierbij krijgen de eerste 10 bestellingen een matchende boekenlegger bij de bestelling!

Dit Harry Potter hoesje is bedoelt voor een ereader, maar je kan het ook gebruiken voor kleine, dunne boekjes zoals hierboven van Harry Potter. Er zijn overigens verschillende maten beschikbaar om je ereader in veilig te houden, zodat ook de wat grotere ereaders goed beschermt zijn.

Ik ben echt dol op deze booksleeve van Gilmore Girls! Deze televisieserie is al jaren mijn favoriet en wat ik ieder jaar wel een keertje opnieuw kijk. De stof is heel smpel, maar duidelijk herkenbaar voor alle Gilmore Girls fans.


Zoals jullie kunnen zien staan mijn booksleeves vooral in het teken van mijn favoriete fandoms, maar je kan ook veel ‘neutrale’ bestellen met bloemen of een apart stofje zoals de Sisterhood of the traveling pants sleeve.
Al mijn eigen booksleeves zijn met rits, maar in de webshop van Books Art Liberty kan je de sluiting soms ook aanpassen. Misschien wil je de booksleeves liever openhouden of als sluiting een knoop! Soms kan je ook de maat aanpassen, zodat er in plaats van een paperback, een hardcover in past. Er is gewoon te veel keuze, haha!

Vind jij de sleeves en goodies ook zo tof? Met de code LEES15 krijg je nu 15% korting op je hele bestelling, hoe heerlijk is dat?!

Welke sleeve vind jij het gaafste?

1 Comment

  • Reply Emmy januari 26, 2021 at 11:10

    Ik ga binnenkort nog een sleeve bestellen voor mijn iPad. Die doe ik nu nog gewoon in een booksleeve, maar een sleeve speciaal voor mijn ipad en met rits lijkt me ideaal!

  • Leave a Reply

    Back to top