The Friday Five: Mijn favo leesplekjes

Posted on augustus 26, 2016 in Persoonlijk

Vanwege mijn vakantie lukte het een paar keer niet om een Friday Five online te krijgen, maar hopelijk maak ik het vandaag goed met vijf foto’s van mijn favoriete leesplekjes!In mijn bed (s’ avonds met mijn ereader of tablet)

 


Lezen
In mijn bed lees ik altijd, maar vooral vóór ik ga slapen. Heerlijk dekentje erbij en genieten!

In mijn leestoel
Leesplek 1Al jaren verlang ik naar deze stoel, maar het zou onmogelijk in mijn zolderkamertje gepast hebben. In mijn nieuwe kamer is het ook passen en meten, maar als ik ‘m naar de stoel draai en het raam open zet, kan ik zelfs soms nog genieten van het zonnetje!

Buiten in de zon op de bank of in het zwembadje (en met Marjolijn, maar dat is niet per se een must)
Lezen heOnverwacht een hittegolf in Nederland en Marjolijn en ik zouden dit niet overleefd hebben als wij niet last minute bij de Kruidvat een zwembad hadden gekocht. Dit badje was maar 12 Euro, maar priceless aangezien wij er enorm veel van genoten hebben.

In de bieb (al kom ik hier niet heel vaak)

image

Toegegeven, ik heb geen abonnement meer bij de bibliotheek en kan dus ook geen boeken lenen. Het werd mij echt te duur en aangezien ik thuis nog een miljoen ongelezen boeken heb, vond ik het niet waard. Toch vind ik het heerlijk om mijn bieb een bezoekje te brengen en te snuffelen of er nieuwe boeken zijn.

In SpanjeLeesplek

Ohh wat heb ik genoten van Spanje! Niet alleen is het een prachtig lang met continue lekker weer, ook kon ik mijzelf heerlijk verliezen in een boek.

Waar lees jij graag?

3 Comments

 • Reply Madelon augustus 26, 2016 at 15:06

  Jouw leesstoel lijkt me echt zooooo heerlijk om in te lezen!

 • Reply Lisa augustus 28, 2016 at 10:54

  In spanje zou ik ook heel graag lezen, haha. :p Ik lees het liefst in mijn bed of in een ligstoel.

 • Reply Eveline september 4, 2016 at 16:52

  Ik lees bij voorkeur op mijn bank, maar mijn leesstoel zit ook lekker. Ik ben geen type dat in bed leest, daar val ik te snel bij in slaap en het ombladeren van de pagina’s vind ik vervelend.

 • Leave a Reply

  Back to top