The Friday Five: Boeken met de letters van ‘maart’

Posted on maart 17, 2017 in The Friday Five

Mijn ‘The Friday Five’ blogmatties (Madelon, Joost en Marjolijn) kwamen dit keer met een supergrappige top 5, namelijk titels die beginnen met een letter uit het woord ‘Maart’. Best een uitdaging om hier boeken bij te vinden!
M
isschien ooit – Colleen Hoover
Wat vond ik dit boek prachtig! Begrijp mij niet verkeerd, het hele vreemdgaan gebeuren was niet voor mij, maar dit boek was zo indrukwekkend! Ook de humor en hilariteit wat ik kende van boeken zoals Sterrenhemel, kwam ook in ‘Misschien ooit’ weer goed naar voren.

Als je terug bent – Abbi Glines
De serie over Rosemary Beach en haar bewoners vind ik fantastisch! Helaas is dit het elfde deel en daarmee bijna het einde van deze serie. Ik hoop dat Abbi Glines’ andere serie, Sea Breeze, ook snel vertaal wordt (please, uitgeverij Karakter!). Dit deel heb ik overigens nog niet gelezen, omdat ik bang ben voor alle feels aan het einde van de serie. Nog maar drie boeken te gaan!

Afrekening – Cate Tiernan
Volgens mij is dit het enige Wicca boek dat ik nog niet gelezen heb. De verhaallijn van Alissa sprak mij niet aan en om dan aan het boek te beginnen waar haar verhaal centraal staat, vond ik wat te veel van het goede. Jammer, want Wicca is nog steeds één van mijn favoriete series.

Riders – Veronica Rossi
Dit boek zat in mijn goodiebag van Yalfest 2016, maar ik heb het nog niet gelezen. Het ligt op dit moment als een grote hint (Veronica Rossi komt met Yalfest 2017 naar Nederland) op mijn nachtkastje, in de hoop dat ik het boek sneller oppak. Het klink wel erg badass, moet ik toegeven.

The Jewel – Amy Ewing
De novella van deze serie heb ik afgelopen week uitgelezen. Heerlijk verhaal, zeker voor alle The Jewel fans. Ik was onder de indruk hoe Raven zich staande hield in het verhaal, maar stiekem baalde ik wel dat de verhaallijn niet wat opgeschoven was met tijd. (En het was natuurlijk te kort, maar dat vind ik altijd met novella’s)

Door Goodreads was het voor mij gemakkelijker om titels te vinden met letters uit het woord ‘maart’.
Welke titels ken jij met één van deze letters?

No Comments

Leave a Reply

Back to top