The Friday Five: Boeken met een jongen op de cover

Posted on januari 13, 2017 in The Friday Five

Ik moest echt even mijn Goodreads account hierbij pakken om covers te vinden met een jongen op de cover. Eerlijk is eerlijk, ik bleek best veel boeken te hebben daarvan te hebben!Note: ik heb er wel op gelet dat er alleen jongens op de cover stonden. Vanwege alle NA boeken die ik bezit, heb ik veel boeken met een jongen én een meisje. Deze heb ik niet meegeteld.

De Kronieken van Bane bestaat uit losse verhalen over Bane (de ‘jongen’ op de cover).  Ik heb dit boek nog niet gelezen, want ik ben bang voor spoilers. Mijn plan is om in 2017 veel Cassandra Clare boeken te gaan lezen, zodat ik ook aan de verhalen over Bane  kan beginnen. Dit boek is mega dik en ontzettend gaaf, want er zitten ook illustraties in dit boek.

Het Verborgen Orakel Hoofdpersoon Apollo zie je op deze cover en kan ik ben zo gelukkig dat deze God eindelijk een eigen boek heeft gekregen! In scenes met Apollo (hoe klein zijn rol dan ook was) in Percy Jackson vond ik echt GE-WEL-DIG! Hij is sassy, maar ook cute en zo grappig! Ik kijk uit om dit boek te lezen.

De IJzeren Prins
Ik probeer alle samenvattingen over dit boek te vermijden omdat ik eerst nog De IJzeren Engel moet lezen. De boeken van Cassandra Clare zijn ontzettend spoiler gevoelig en heb wel vaker iets gehoord waarvan ik een beetje schrok. Tijd om zelf achter alle plottwists te komen. (Later kwam ik er achter dat ook op De IJzeren Engel cover een jongen staat. Lekker bezig, Esmee)

Het verhaal van Sky Eigenlijk hoorde hier geen jongen op te staan, aangezien de andere twee delen van de Soulmates boeken trilogie een meisje op de cover hebben staan. Ik bedoel maar, het boek heet het verhaal van SKY. Niet het verhaal van Zed.

Zoeker Cal blijft mijn favoriet, maar Hunter (de jongen op de cover) mag ik ook wel. Ik ben meer dan 10 jaar geleden begonnen met deze serie en de crush op Cal is nog steeds niet over. (Ik zou willen dat Wicca een boek had met alleen Cal op de cover, maar helaas deelt hij het dan met Morgan. Hunter is een mooie tweede optie.)

Welke cover met jongens heb jij in jouw boekenkast staan?

2 Comments

  • Reply zwartraafje januari 14, 2017 at 22:39

    Oei! Alleen een jongen en dus geen koppeltjes. Even nadenken … Simon van Marianne Fredrikson, Een jongen van Nick Hornby, Dragon bound van Thea Harrison, Skin Tight van Ava Gray, The Beast van J.R.Ward, … Vanaf hier kan ik nog een hele hoop paranormal romance boeken opsommen vermits men het blijkbaar leuk vindt om mannen met hun al-dan-niet-bloot bovenlijf op die covers te drukken.

  • Reply Madelon januari 17, 2017 at 14:08

    Oh hé. Ik ontdek nu ik jouw The Friday Five nog teruglees dat ik ook nog een extra boek had met alleen een jongen op de cover, want ik heb ook de hele Iron Fey Serie!

  • Leave a Reply

    Back to top