The Friday Five: Boeken die ik las door medebloggers

Posted on juli 29, 2016 in Lijstje

Het leek mij leuk om weer een vast artikel te plaatsen met lijstjes. Madelon heeft deze top vijf verzonnen en vanaf vandaag doe ik ook mee! Vandaag gaat het over de boeken die ik las door medebloggers.

IMG_3223Hof van Doorns en Rozen – Sarah J. Maas door iedereen in de blogwereld
Het is lang geleden dat ik een boek las tot diep in de nacht, omdat ik niet wilde stoppen met lezen tot het boek uit was. Op het moment dat ik dit artikel schrijf, heb ik het boek net uit. Ik heb een bookhangover en weet niet wat ik nu moet gaan lezen. Wat een ontzettend goed boek!

Verraad – Abigail Haas door Lisa
Dit boek heb ik gerecenseerd voor Chicklit, maar ik koos die boek omdat Lisa dit boek ontzettend goed vond. Ik ben het daar 100% mee eens! In Verraad is niets wat het lijkt en de ontknoping is heart breaking. Ik kan niet wachten om andere boeken van Abigail Haas te lezen.

IMG_3720Hush, Hush – Becca Fitzpatrick door Joanne
Joanne was (en volgens mij is) helemaal lyrisch over deze serie en uiteindelijk begon ik ook aan deze serie. Ik vond ‘m erg vermakkelijk, maar niet zo geweldig als Joanne vindt. Het laatste deel heb ik nog niet gelezen, maar ben ik wel van plan, ook omdat ik deze serie wil recenseren op Leesmee.

Wij Leugenaars – E. Lockhart door Ellis
Het eerste jaar dat ik met een clubje boekbloggers naar Londen ging, kocht bijna iedereen We Where Liars. Ik lees niet veel Nederland, maar door hun verhalen werd ik erg nieuwsgierig naar het boek. Aan het einde van de zomer mocht ik van Ellis dit boek lenen en ik was hooked! Niet lang daarna kwam de Nederlandse versie uit en las ik het einde in het Nederland. Wauw!

IMG_0835Middernacht serie – Lara Adrian door Thyrze en Emmy
Ik hoorde veel goede verhalen van Thyrze en Emmy over de Middernacht serie, dus ik wilde het weleens uitproberen. Via Chicklit kon ik het achtste deel lezen en dat was prima te doen, afgezien van de spoilers die ik mee kreeg. Ik vond deel acht zo ontzettend leuk, dat ik ook de andere boeken heb aangeschaft. Inmiddels heb ik deel 1, 8 en 9 (don’t ask) gelezen en ik ben ook fan!

Welke boeken heb jij gelezen op aanraden van bloggers?

4 Comments

 • Reply Lisa juli 29, 2016 at 09:44

  Yesyesyesyesyes, nog altijd zo blij dat je Verraad hebt gelezen. Dat boek is echt te machtig goed <3

 • Reply zwartraafje juli 29, 2016 at 21:54

  Erg eigenlijk hé, maar ik weet dus nooit meteen het antwoord op deze vraag. Het enige dat me zo meteen te binnen schiet is Cruel Beauty. Zodra ik die prachtige cover bij Joany zag langskomen én vervolgens ontdekte dat het een hervertelling van Beauty and the Beast is wilde ik hem lezen. Ik denk dat ik er mijn Goodreads-lijst zou moeten bijhalen om aan vijf stuks te komen.

 • Reply Madelon augustus 1, 2016 at 19:41

  Leuk dat je hem nu ook in gaat vullen Esmee ^^

 • Reply Emmy augustus 3, 2016 at 17:53

  Ik vind dit echt leuk. <3

 • Leave a Reply

  Back to top