Tag: TV series

Posted on mei 12, 2015 in Serie/ Tag

Een poosje terug kreeg ik een berichtje van Marjolijn dat zij een TV serie tag had ingevuld en dat ik hem ook moest doen. Laat ik een brave meid zijn en hem invullen. 
Wat was de eerste serie die je volgde?
Ik denk Full House of Buffy of Charmed. Full House keek ik iedere zaterdag(?) ochtend en de andere twee keek ik soms (stiekem) met mijn ouders mee. Sommige aflevering vond ik super eng, maar daardoor is mijn liefde voor televisie series wel ontstaan. Ik kijk niet echt televisie, alleen maar series en soms een film. Sinds Netflix is dat alleen maar meer geworden.

Wat is je favoriete serie ooit?
Ik geloof niet dat ik maar één favoriete serie heb. Charmed blijf ik wel geweldig vinden. Medium ook, vooral omdat dit soms best spannend is, maar deze serie heb ik zeker al een jaar niet gezien.

Wie is je favoriete koppel uit een tv serie?
Rachel en Finn uit Glee. Ik denk dat het duidelijk was, dat zij in real life ook een stelletje waren. De liefde spatte er echt van af!

Met welk personage zou je wel eens op date willen?
Hmm… Dat is een lastige vraag! Ik was altijd smoorverliefd op Cole uit Charmed, maar ja, dat is een demoon. Ik zou ook wel graag met Leon uit Violetta op stap willen, maar wij zouden elkaar denk ik niet goed kunnen verstaan. Ook de Huntsman uit Once upon a time vond ik wel erg leuk, maar met hem loopt het ook niet zo best af. Ik date wel gewoon mijn eigen vriend, dat is veel veiliger.

Welke serie(s) volg je op dit moment?
Een hele lijst! Zeker omdat ik niet alle afleveringen achter elkaar kijk, aangezien ik graag wissel met series. Bij deze een aantal die ik aan het kijken ben:

 • Charmed (laatste twee seizoen moet ik nog, dus ben opnieuw begonnen)
 • Downton Abbey (seizoen 2)
 • Glee (seizoen 3)
 • 7th Heaven (seizoen 2)
 • Buffy (seizoen 2)
 • Friends (kan er geen genoeg van krijgen, dus kijk ze nu op Netflix)
 • American Horror story (seizoen 2 alleen en seizoen 3 met mijn vriend)
 • Game of Thrones (OP TELEVISIE!)
 • Once upon a time (seizoen 2)
 • The Walking dead (seizoen 4, samen met mijn vriend)
 • Desperate housewives (seizoen 1)
 • Pokémon (seizoen 1, af en toe op Netflix)
 • How I met your mother (seizoen 4)
 • Violetta (guilty pleasure, seizoen 1)

Sorry voor de enorme lijst, ik kijk nou eenmaal graag series. Ik heb voor het gemak de series weg gelaten die ik af en toe op televisie kijk als ik aan het oppassen ben of die ik langer dan zes maanden niet heb gezien. Anders zou het lijstje een enorme lijst worden.
SerieVan welke afgelopen serie mogen ze nog een vervolg maken?
Charmed, maar dan met Prue. Ik vond haar de leukste heksen zus, aangezien zij niet als ik de oudste is. Ik vond het zo jammer dat zij dood ging en er een nieuwe zus kwam. De afleveringen met Paige vond ik ook minder leuk.

Welke serie wil je nog graag zien?
Vampire Diaries, daar was ik een aantal jaar geleden mee begonnen, maar nooit verder gegaan. Ik vond de boeken ontzettend leuk, maar de serie lijkt daar niet echt op. Zoals meestal. Kuch*Gossip Girl*kuch.

Heb je al eens een serie (of enkele afleveringen) herbekeken?
Haha, grapje zeker?! Ik doe niet anders.

Welke serie heb je een tijdje gevolgd en daarna weer opgegeven?
Meerdere series. Ik heb niet echt een hoge concentratie boog, dus wanneer het veel van hetzelfde wordt of er gebeuren weinig spannende dingen, geef ik het al snel op. Dexter vond ik niet meer leuk na vijf seizoenen en keek de andere ook met een half oog. Het punt waar ik nu ben bij The Walking Dead vind ik ook niet heel boeiend, ook al hoor ik wel van veel mensen dat het weer beter wordt.

Met welk personage zou je wel van plaats willen ruilen?
Ik denk niet echt dat ik zou willen ruilen, omdat in bijna alle series genoeg drama, dood en verderf zit. Als ik iemand zou moeten kiezen, zou het Piper Halliwell zijn. Het lijkt mij ontzettend gaaf om tijd stil te zetten. En Leo mag er ook best zijn!

Wat is jouw favoriete serie?

8 Comments

 • Reply Mandy mei 12, 2015 at 17:25

  Leuke tag!

 • Reply Anneke mei 12, 2015 at 22:17

  Leuke tag.
  Dankzij Videoland Unlimited van KPN zie ik veel series die ik eerder nooit keek omdat die op zenders werden uitgezonden waar je tussen de reclames door een serie kijkt en daar ben ik een klein beetje allergisch voor. Op het moment ben ik het laatste seizoen van Ugly Betty aan het kijken.
  Ik heb ook veel favoriete series w.o. Friends, Sex and the City, Married with Children, Drop death diva en zo kan ik nog wel even doorgaan.

 • Reply Emmy mei 12, 2015 at 22:34

  Jaaaaa Charmed!

 • Reply Joost (NerdyGeekyFanboy) mei 13, 2015 at 11:58

  Hahah Esmee wij moeten eens Pokémon kijken, dan zouden we echt kunnen lachen xD

 • Reply Madelon mei 13, 2015 at 13:05

  Leuke tag! Ik denk dat ik hem binnenkort ook ga invullen ^^
  Ik heb ook echt zo’n enorme lijst met series die ik volg. Alleen zijn het wel allemaal andere dan bij jou, hihi. Ik heb Glee wel helemaal gekeken en ik volg Once Upon a Time ook ^^

 • Reply Jessica mei 16, 2015 at 19:00

  Leuk, deze tag heb ik een tijd geleden ook ingevuld.
  Prue ging trouwens uit de serie omdat ze in real life ruzie maakte daaro, mijn favoriet was Piper 🙂
  En mijn favoriete serie? Lastig, maar Teen Wolf staat in elk geval hoog, en The Flash ook.

 • Reply Marjolijn mei 27, 2015 at 21:00

  Ahh, geen Grey’s Anatomy? :(:(

 • Reply Anneke april 3, 2016 at 11:13

  Leuke tag.
  Mijn favoriete series zijn Friends en Sex and the City.

 • Leave a Reply

  Back to top