September Sequel maand (lees zoveel mogelijk vervolgdelen!)

Posted on augustus 30, 2016 in Event/ Lijstje/ TBR

Terwijl ik lekker blogjes aan het inplannen was, zag ik bij Joany een interessant artikel voorbij komen, genaamd September Sequel maand. 

Joany organiseert in september een sequel maand, wat inhoud dat je als lezer eindelijk eens jouw mega lange TBR stapel aanpakt en vooral richt op vervolg delen. Voor mij was dat het doel van 2016, om eens een flinke stapel ongelezen boeken te gaan lezen. Vooral de series met eindeloos veel delen, waarvan ik alleen de eerste paar boeken had gelezen. Daarom heb ik besloten om deze maand mij extra te richten op vervolg delen. Hierbij een lijstje welke boeken ik graag zou willen lezen deze maand. (Of ik ze écht allemaal lees, blijft nog even een verrassing)

 1. Middernacht: Tess #2 – Lara Adrian
 2. PS Ik houd nog steeds van je #2 – Jenny Han (eind september)
 3. Het examen #3 – Joelle Charbonneau
 4. Val en Verlossing #3 – Leigh Bardugo
 5. De zoon van Neptunus #2 – Rick Riordan
 6. Schaduwkus #3 – Richelle Mead

  September

Of het mij echt gaat lukken om al deze boeken te lezen of dat ik misschien halverwege de maand andere vervolgdelen oppak, weet ik nog niet. Dit is in ieder geval mijn streven!

Als je mee wil doen (en dus ook kans maakt op een cadeaubon voor Bol of Bookdepository van €20) kan je op Facebook in het event laten weten dat je meedoet.

4 Comments

 • Reply Lisa augustus 30, 2016 at 07:01

  PS: ik hou nog steeds van je staat bovenaan op mijn lijstje! 😀

 • Reply Joanydvv augustus 30, 2016 at 18:57

  Superleuk dat je aandacht schenkt aan Sequel Maand ^^ Dankjewel! En als je na deel 2 van de ‘Middernacht’ reeks zin hebt om te fangirlen dan weet je me te vinden 😉

 • Reply Madelon augustus 31, 2016 at 10:10

  Ik ga ook mee doen en ga eindelijk eens Glass Sword van Victoria Aveyard lezen ^^

 • Reply zwartraafje september 2, 2016 at 11:29

  Ik doe ook mee. Het komt er immers vaker niet dan wel van om eigen boeken te lezen en zo geraak ik natuurlijk verder in mijn favoriete series. Eigenlijk heb ik in augustus wel al enkele vervolgdelen gelezen maar er liggen hier nog voldoende andere sequels op me te wachten. De eerste (Sullivan-serie #8 van Bella Andre) is ondertussen al uit. Nu de rest van mijn stapel nog

 • Leave a Reply

  Back to top